Esteu aquí: Inici Agenda concert del cicle Diversons a Puigcerdà

concert del cicle Diversons a Puigcerdà

concert del cicle Diversons a Puigcerdà

— arxivat sota:

El grup Gafieira Miúda, portarà la seva música originària del Brasil, de manera gratuïta el dijous 5 de juliol a les 21:30 hores al Pati del Museu Cerdà.

Què
  • Concert
Quan 05/07/2012
de 09:30 pm a 11:55 pm
On Pati del Museu Cerdà.
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

 

L'Obra Social ”la Caixa” organitza un concert del cicle Diversons a Puigcerdà
 
 
·         L'Obra Social ”la Caixa” impulsa per vuitè any consecutiu el programa Diversons - Música per a la integració, un projecte que té l'objectiu de fomentar l'intercanvi entre les diferents cultures i tradicions que conviuen al nostre país, facilitant la seva integració a través de la música.
 
·         En col·laboració amb l'Ajuntament de Puigcerdà, Diversons puja als escenaris a formacions musicals de diferents països que interpreten música d'arrel i d'inspiració tradicional dels seus respectius països.
 
·         Gafieira Miúda, amb qui descobrirem l’estil gafieira, molt popular al Brasil, oferirà un concert de manera gratuïta al Pati del Museu Cerdà el dijous, 5 de juliol.
 
Puigcerdà, 2 de juliol de 2012.- El programa Diversons de l'Obra Social ”la Caixa” aterra a Puigcerdà en col·laboració amb l'Ajuntament de la localitat per oferir un nou concert que fomenta la integració de les cultures a través de la música.
 
El grup Gafieira Miúda, portarà la seva música originària del Brasil, de manera gratuïta el dijous 5 de juliol a les 21:30 hores al Pati del Museu Cerdà.
 
Diversons de l'Obra Social "la Caixa" reuneix a artistes i grups que interpreten música d'arrel o d'inspiració tradicional dels seus llocs d'origen respectius i que resideixen i elaboren la seva proposta creativa a qualsevol territori de la geografia espanyola. D'aquesta manera, "la Caixa" vol donar a conèixer la música i tradició d'aquestes bandes, així com afavorir la interrelació entre les diferents cultures que conviuen al nostre país.
 
Les set formacions que participen al programa aquest any s'han presentat a l'última convocatòria que va organitzar l'Obra Social ”la Caixa” a nivell nacional. Posteriorment, un jurat especialitzat en músiques del món s'ha encarregat de triar a les formacions per a aquesta nova edició, els qui des del mes de maig i fins a desembre giraran per diferents punts de la geografia espanyola.
 
D'aquesta manera, l'Obra Social ”la Caixa” ofereix als grups seleccionats en cada edició l'oportunitat de participar, de forma retribuïda, en els concerts Diversons. També facilita l'assessorament administratiu i artístic necessari, així com l'entrada a fires i trobades amb professionals, amb l'objectiu de desenvolupar les seves aptituds i promocionar la seva música, tant entre el sector musical com entre el públic. D'altra banda, a partir de la seva selecció per formar part del Diversons, alguns dels grups continuen la seva carrera participant en altres iniciatives de l'Obra Social "la Caixa", com els concerts escolars que s'organitzen en tot el territori espanyol per aproximar les diferents cultures als més petits.
 
Després de set edicions, el programa Diversons ha acollit a gairebé un centenar de bandes que han actuat per tota Espanya, seleccionades a partir de 2.000 propostes musicals. L'Obra Social ”la Caixa” ha promocionat als grups seleccionats, facilitant-los la possibilitat de tocar en més de 400 localitats, repartides per totes les comunitats autònomes i oferint en total més de mil concerts, sempre de caràcter gratuït. Amb tot, més de 540.000 persones han assistit als concerts programats en els anys de vida del programa Diversons.
Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.