Sou a: Inici

Inici

Resultats de la cerca

25 elements coincideixen amb el vostre criteri de cerca
Filtra els resultats.
Tipus d'elementNous elements des deOrdena per rellevància · data (més recent primer) · alfabèticament
Laia Vila nova regidora d'Educació i de Benestar social, atenció a la diversitat, inclusió i igualtat.
Ubicat a Actualitat / Noticies ple municipal
La regidora Alba Guirao Rodríguez renúncia al seu càrrec
Ubicat a Actualitat / Noticies ple municipal
PLE DEL 12 DE FEBRER DE 2018 – El Ple aprova la Cessió d'ús gratuïta d'un bé patrimonial per a destinar-lo a Oficina Comarcal del DARP Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
El Ple aprova la Cessió d'ús gratuïta d'un bé patrimonial per a destinar-lo a Oficina Comarcal del DARP Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Ubicat a Actualitat / Noticies ple municipal
PLE DEL 4 DE JUNY DE 2018 – El Ple aprova una pròrroga de la concessió administrativa per la gestió i explotació de les instal·lacions i servies del complex poliesportiu de Puigcerdà atorgada al Club Poliesportiu
El Ple de l’Ajuntament de Puigcerdà ha aprovat per unanimitat la pròrroga per un termini de deu anys més de la concessió administrativa per la gestió i explotació dels serveis del complex poliesportiu de Puigcerdà al Club Poliesportiu Puigcerdà, entitat esportiva sense ànim de lucre, registrada com a tal a la Direcció General de l’Esport de la Generalitat amb el número 78. Aquest nou període de concessió començarà a comptar a partir de dia 4 de març de 2018 i restarà vigent fins el dia 3 de març de l’any 2028, data en la qual es produirà el venciment de la concessió sens perjudici que pugui ser prorrogada novament segons la legislació vigent en aquell moment.
Ubicat a Actualitat / Noticies ple municipal
PLE DEL 21 DE JUNY DE 2018 – El Ple aprova pressupost de l’exercici 2018 i la plantilla 2018.
El Ple de Puigcerdà ha aprovat per unanimitat el Pressupost General de l’ Ajuntament, format pel propi de l'Ajuntament Puigcerdà, el Patronat del Museu Cerdà, el Patronat de Turisme de Puigcerdà i el Consorcio Transfronterizo Puigcerdà Bourg-Madame per a l'exercici econòmic 2018, juntament amb les seves Bases d'Execució.
Ubicat a Actualitat / Noticies ple municipal
PLE DEL 17 D’AGOST DE 2018 – El Ple aprova el conveni de cessió en ús a Creu Roja Cerdanya de la primera planta del centre cívic del carrer Raval de les Monges i Raimon Ribas anuncia que deixa la seva acta de regidor.
El Ple Municipal de Puigcerdà ha aprovat per majoria absoluta el Conveni per a la cessió en ús a Creu Roja Cerdanya de la 1a planta del Centre Cívic del carrer Raval de les Monges, 23 – carrer Rabadans, 4 de Puigcerdà.
Ubicat a Actualitat / Noticies ple municipal
PLE DEL 15 D’OCTUBRE DE 2018 - Joan Manel Serra pren possessió del càrrec de regidor de l’Ajuntament de Puigcerdà en substitució del fins ara regidor a l’oposició Raimon Ribas
Joan Manel Serra ha pres possessió aquest dilluns a la nit del càrrec de regidor de l’Ajuntament de Puigcerdà en substitució del fins ara regidor a l’oposició Raimon Ribas i que va deixar el seu càrrec el passat mes de juny per motius personals.
Ubicat a Actualitat / Noticies ple municipal
Ple ordinari del 18 de febrer de 2019
El Ple aprova una modificació puntual del Pla especial Urbanístic del Catàleg de masies i cases rurals i el plantejament de desenvolupament de la parcel·la 7 del Pla Parcial SUP-24 del polígon industrial de Sant Marc.
Ubicat a Actualitat / Noticies ple municipal
PLE EXTRAORDINÀRI DEL 12 DE MARÇ DE 2019
El Ple de l’Ajuntament de Puigcerdà posa a disposició de la Generalitat de Catalunya l’edifici Municipal de l’antiga Acadèmia de l’estany amb l’objectiu d’ubicar-hi el nou Arxiu Comarcal de Cerdanya, actualment al passeig 10 d’Abril.
Ubicat a Actualitat / Noticies ple municipal
PLE EXTRÀORDINÀRI DE L’1 D’ABRIL DE 2019
El Ple de l'ajuntament de Puigcerdà fa el sorteig de membres de meses per les eleccions a les Corts Generals del 28 d’abril de 2019.
Ubicat a Actualitat / Noticies ple municipal

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda