Sou a: Inici / Actualitat i Participació / Canal de participació

Canal de participació

 


POTS CONSULTAR I/OPINAR SOBRE TEMES D'INTERÈS DEL MUNICIPI,


L'Ajuntament de Puigcerdà té un mecanisme de participació on pots consultar i/opinar sobre temes d'interès del municipi, comunicació de queixes, suggeriments, incidències o agraïmentque està a disposició de qualsevol ciutadà o bé persona jurídica.

Pots participa-hi  :  presencialment,  per correu administratiu,  o bé telemàticament


PROCÉS PARTICIPATIU DE DEFINICIÓ DEL PROJECTE DE REMODELACIÓ DEL LOCAL JOVE DE PUIGCERDÀ.
22 de febrer a les 17.00 h

Amb la remodelació que l’Ajuntament de Puigcerdà vol fer en els pròxims mesos al Local de Joventut de Puigcerdà i Oficina Jove, l’Àrea de Joventut iniciarà un procés participatiu on la implicació  dels joves i els usuaris del municipi serà clau per a definir com ha de ser aquest nou local. video Tv pirineus

Amb aquest projecte, que s’executarà al llarg del primer semestre de 2019, la intenció principal és involucrar els joves en la presa de decisions  i en la definició de polítiques de públiques, especialment en aquells àmbits que els afecten.

Aquest procés no es basarà únicament en triar com serà el local sinó que tindrà  a més altres objectius de caire educatiu, amb l’objectiu de que els joves aprenguin a prendre decisions de manera col·legiada i consensuada, a prendre decisions en base a un pressupost o a definir prioritats entre altres.

Actualment el procés es troba en la seva primera fase; el disseny del procés participatiu per part de les tècniques de l’Àrea de Joventut.

Seguidament es realitzarà un taller metodològic, per explicar el funcionament del procés participatiu i més endavant seguirà de les entrevistes, reunions i tallers entre els joves i tècnics per tal de poder elaborar les conclusions i per acabar reunir-nos amb totes les Àrees de l’Ajuntament implicades per aplicar les conclusions extretes.

 

 

 

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda