Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / “Jo Comparteixo Música” una proposta musical “al balcó” per aquest dissabte dia 4 d’abril

“Jo Comparteixo Música” una proposta musical “al balcó” per aquest dissabte dia 4 d’abril

El Conservatori de Música dels Pirineus, conjuntament amb les escoles municipals de música de Berga, Puigcerdà, la Seu d’Urgell i Puig-reig proposen fer música conjuntament i per a tota la comunitat el proper dissabte 4 d’abril a les 18h.

02/04/2020

Aquests dies els centres mantenen l’activitat i s’està realitzant acompanyament i seguiment a l’alumnat dins les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies i els mitjans tant de professorat com de l’alumnat.
Però tot i això es troba molt a faltar poder fer música plegats, una de les essències més importants per a les persones a les quals ens agrada la música. Per aquest motiu, i com ha succeït en altres localitats arreu del país, es fa arribar una proposta per tocar plegats el proper dissabte 4 d'abril.
Esperem que tothom que toqui un instrument s’ animi i hi participi per emplenar de música les nostres ciutats!
Com es farà? És molt senzill i les partitures estan adaptades pels diferents instruments. En aquesta primera acció es proposen dues peces: Jazz Suite 2, Vals de Xostakóvitx i el Ball de l’Àliga de la Patum de Berga.
1. Descarregar les partitures

A cada carpeta es troben les peces i diverses partitures segons les tonalitats i claus dels instruments.

2. Assajar-les

3. Dissabte, 4 d’abril a les 18:00 h, obriu la finestra o el balcó i interpreteu les dues peces. Primer el vals de Xostakóvitx i després la música de la Patum.

4. Si voleu, compartiu un vídeo a les xarxes socials amb l’etiqueta #JoComparteixoMúsica
Més informació a:

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda