Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / 35A CURSA POPULAR D’AGE – DISSABTE 5 D’AGOST

35A CURSA POPULAR D’AGE – DISSABTE 5 D’AGOST

18/09/2017

35A CURSA POPULAR D’AGE – DISSABTE 5 D’AGOST

 

El primer cap de setmana d’agost el poble d’Age celebra la seva Festa d’Estiu i la Cursa Popular d’Age (dissabte 5 d’agost), que enguany arriba a la 35a edició.

Tots els recorreguts tenen sortida i arribada a Age. Hi haurà quatre curses:

-       Cursa Mini 400 metres. Categories prebenjamí i benjamí. Sortida a les 17.45 h.

-       Cursa 1.300 metres. Categoria aleví. Sortida a les 18.00 h.

-       Cursa 2.200 metres. Categories cadet i infantil. Sortida a les 18.15 h.

-       Cursa 6.500 metres. Categories juvenil, júnior, promesa, sènior i veterans. Sortida a les 18.30 h.

Totes les curses seran cronometrades, a excepció de la categoria mini. Hi haurà una samarreta d’obsequi per a les categories mini, aleví, cadet, infantil i pels 100 primers inscrits de la distància de 6.500 m. A més, els participants a la cursa mini també rebran una medalla.

La principal novetat d’enguany és que la cursa gran estrena un nou circuit i s’amplia la distància en un quilòmetre addicional.

Per informació i inscripcions podeu consultar el web www.puigcerda.cat/esports. El termini d’inscripció finalitza a les 20 h del divendres 4 d’agost. Hi ha un pack d’inscripció simultània per la Cursa d’Age de 6.500 m i la Dream Runners de 10 km del dia 15 d’agost, que inclou una bossa d’obsequi i descompte en el preu.

La Cursa Popular d’Age l’organitza el Club Poliesportiu Puigcerdà, amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Puigcerdà, el Patronat Municipal de Turisme i la Diputació de Girona. També compta amb la col·laboració de Coca-Cola, Helio’s, la cursa Dream Runners, Protecció Civil de Puigcerdà, Albecam, Campus Cerdanya, Creu Roja Cerdanya i la Fundació Hospital de Puigcerdà.

Accions del document

arxivat sota:

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda