Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / ACTUALITZACIÓ CASOS COVID19 - HOSPITAL DE CERDANYA I DADES AGREGADES CERDANYA

ACTUALITZACIÓ CASOS COVID19 - HOSPITAL DE CERDANYA I DADES AGREGADES CERDANYA

20/10/2020

DADES AGREGADES CERDANYA SEGONS L’AGÈNCIA DE QUALITAT I AVALUACIÓ SANITÀRIES DE CATALUNYA
Casos positius acumulats: 506 casos.
Taxa crua de positius per 10.000 habitants a la Cerdanya: 278,14 (La taxa crua és el nombre de casos positius dividida pel nombre d’habitants).
Èxitus acumulats: 7.
SITUACIÓ HOSPITAL DE CERDANYA
Ahir a la nit es va produir el segon decés per COVID al Hospital de Cerdanya (el primer es va registrar el 31/3). Es tracta d’una pacient francesa de 61 anys, que estava ingressada, amb pluripatologia, en un centre de l’Alta Cerdanya.
Segons comunica l’Hospital de Cerdanya, al seu centre sanitari avui hi ha 3 pacients ingressats amb COVID-19 i 2 possibles casos ingressats pendents de diagnòstic.
Des de l'inici de la pandèmia, a l’Hospital de Cerdanya s’han detectat 197 positius, dels quals 85 han ingressat a l'Hospital de Cerdanya. Hi ha hagut un total de 18 trasllats a altres centres sanitaris. 61 pacients han rebut l'alta i són al seu domicili. Des de l’inici de la pandèmia s’han produït 2 èxitus confirmats a l’Hospital de Cerdanya per COVID-19.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda