Sou a: Inici / Actualitat / Notes de premsa i comunicats / ARRANJAMENT DE DIVERSOS CARRERS DE VILALLOBENT

ARRANJAMENT DE DIVERSOS CARRERS DE VILALLOBENT

Us informem que, des del dia 27 de juny de 2019 i durant les properes tres setmanes, es portaran a terme els treballs d’arranjament de diversos carrers de Vilallobent

28/06/2019

ARRANJAMENT DE DIVERSOS CARRERS DE VILALLOBENT

Us informem que, des del dia 27 de juny de 2019 i durant les properes tres setmanes, es portaran a terme els treballs d’arranjament de diversos carrers de Vilallobent.

Aquesta actuació, que s’emmarca dins el Pla de Millora de la Qualitat Urbana dels pobles del municipi, suposarà una inversió de 47.830,09 €, que serà finançada per l’Ajuntament de Puigcerdà.

Els treballs consistiran en la repavimentació de 2.646 m² de via pública, principalment a la plaça Major i als carrers Central, Major i Serrat, així com petits trams en d’altres vials. Així mateix, es portarà a terme l’aixecament i anivellament de les tapes de registre dels esmentats carrers.

En diversos moments, l’obra comportarà talls de trànsit i limitacions de l’accés de vehicles. També en moments puntuals podrà quedar limitat l’accés als garatges i aparcaments particulars. Intentarem realitzar les obres amb la major celeritat i us demanem disculpes per les molèsties que aquests treballs us puguin ocasionar, en el benentès que aquestes obres es fan per millorar el poble de Vilallobent.

Albert Piñeira i Brosel
Alcalde de Puigcerdà

Accions del document

arxivat sota: ,

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda