Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / ARTESANIES CARLIT REPARTEIX 500 LOTS DE PRODUCTES ENTRE EL PERSONAL SANITARI I ELS TREBALLADORS DE DIVERSOS SERVEIS ESSENCIALS

ARTESANIES CARLIT REPARTEIX 500 LOTS DE PRODUCTES ENTRE EL PERSONAL SANITARI I ELS TREBALLADORS DE DIVERSOS SERVEIS ESSENCIALS

09/04/2020

Aquests dies el gruix de la ciutadania ha d’estar a casa i bona part dels treballadors fan teletreball. Però perquè tot funcioni, hi ha determinats serveis que han de treballar.

Des de l’Ajuntament de Puigcerdà volem agrair a l’empresa Artesanies Carlit de Puigcerdà el repartiment de 500 lots dels seus productes (trinxat de la Cerdanya, trinxat de la Cerdanya vegà, magret d’ànec, pa de fetge i llonganissa) entre els treballadors del Centre d’Atenció Primària, la Residència Sociosanitària de Puigcerdà, l’Hospital de Cerdanya, el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), serveis de l’Ajuntament de Puigcerdà que no teletreballen, cossos de seguretat, Bombers, Protecció Civil, Creu Roja, Serveis Socials, servei d’atenció domiciliària i farmàcies).

 

Moltes gràcies a Artesanies Carlit, una de les nostres empreses més importants de productes de proximitat i de qualitat, i que amb els seus productes també porta el nom de la Cerdanya arreu. I gràcies també al Jaume Capdevila, que s’ha encarregat del repartiment.  

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda