Sou a: Inici / Actualitat / Notes de premsa i comunicats / CANVI D’UBICACIÓ DEL COL·LEGI ELECTORAL PER A LES ELECCIONS GENERALS D’AQUEST 10 DE NOVEMBRE DE 2019

CANVI D’UBICACIÓ DEL COL·LEGI ELECTORAL PER A LES ELECCIONS GENERALS D’AQUEST 10 DE NOVEMBRE DE 2019

Puigcerdà ha canviat, de forma excepcional, la ubicació del col·legi electoral per a les Eleccions Generals d’aquest 10 de novembre.I és què la jornada electoral coincideix amb la Fira de Puigcerdà...

05/11/2019

CANVI D’UBICACIÓ DEL COL·LEGI ELECTORAL PER A LES ELECCIONS GENERALS D’AQUEST 10 DE NOVEMBRE DE 2019
Puigcerdà ha canviat, de forma excepcional, la ubicació del col·legi electoral per a les Eleccions Generals d’aquest 10 de novembre.
I és què la jornada electoral coincideix amb la Fira de Puigcerdà, de manera que les tradicionals parades de la fira multisectorial que ocupen bona part de la Vila fan complicat l’accés a l’Escola Alfons I, col·legi electoral habitual del municipi.
És per aquest motiu, i que de forma excepcional, les votacions es portaran a terme a l’Institut Pere Borrell, al carrer Escoles Pies nº 46. Les meses de les seccions 1ª, 2ª i 3ª estaran ubicades a la sala d’actes mentre que les seccions 4ª i 5ª estaran ubicades a la zona de l’antic menjador de l’institut i que ara ocupa el Cicle de Cuina i Gastronomia.
Tots aquells que es dirigeixin en vehicle privat al col·legi electoral aquest diumenge, podran aparcar tan al pàrquing municipal del carrer Escoles Pies, just davant de l’institut, com al pàrquing del Museu Cerdà, a només 2 minuts caminant del centre d’ensenyament.
Cal recordar que la data de celebració de la Fira de Puigcerdà esta fixada al calendari municipal des de molts mesos abans que s’anunciessin aquests comicis generals, fent que fos logísticament inviable canviar-la de cap de setmana un cop es va anunciar la data de les eleccions.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda