Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / COMENÇA EL REPARTIMENT GRATUÏT DE MASCARETES ALS RESIDENTS DE PUIGCERDÀ

COMENÇA EL REPARTIMENT GRATUÏT DE MASCARETES ALS RESIDENTS DE PUIGCERDÀ

Des d'avui i fins dissabte l'Ajuntament de Puigcerdà reparteix mascaretes de forma gratuïta per als residents al municipi. El lliurament de les mascaretes, 2 per veí, es fa de 9 a 14h a la plaça de Santa Maria. Qualsevol membre de la unitat familiar pot recollir les de tota la família.

29/04/2020

 

🔸LLOC: Plaça de Santa Maria.
🔸HORARI: De 9h a 14h.
🔸DIES: 29 i 30 d’abril i 1 i 2 de maig de 2020.
🔸NOMBRE DE MASCARETES: Dues mascaretes per ciutadà.
🔸REQUISITS: Ser resident al municipi de Puigcerdà.
🔸INDICACIONS: Es demana que les mascaretes d’una mateixa unitat familiar les reculli un sol membre de la família i, en la mesura del possible, evitar venir a recollir-les acompanyats d’infants, gent gran o de risc. Així mateix, també es recomana que algun membre de la unitat familiar reculli les mascaretes de la gent gran, persones vulnerables i dependents. Igualment, es prega no venir a recollir mascaretes en cas de tenir algun dels símptomes relacionals amb la COVID19 (febre, tos, dificultat respiratòria...), seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries en el moment de sortir al carrer i guardar les distàncies de seguretat.

Per fer front a la demanda de mascaretes per a la ciutadania de Puigcerdà, l’Ajuntament ha adquirit 20.000 mascaretes, que seran repartides de forma gratuïta entre els veïns i veïnes del municipi.

Aquesta acció se suma al repartiment de material sanitari i de protecció que des de l’inici de la pandèmia el Consistori està fent a l’Àrea Bàsica de Salut-Primària, la Residència Sociosanitària de Puigcerdà, l’Hospital de Cerdanya, els serveis públics i essencials i les empreses, autònoms i treballadors del municipi.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda