Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / Consell d'Alcaldies de la Cerdanya telemàtic

Consell d'Alcaldies de la Cerdanya telemàtic

25/09/2020

Aquest dimecres al vespre es va celebrar un Consell d'Alcaldies de la Cerdanya telemàtic. Entre els assumptes tractats hi va haver el de l'evolució de la pandèmia de COVID19 a la comarca, on existeix un risc de rebrot molt alt.
Els alcaldes i alcaldesses de la Cerdanya recordem la importància de respectar les mesures especials decretades pels departaments de Salut i Interior de la Generalitat en el marc del PROCICAT (Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya) en matèria de salut pública, desplaçaments personals, mesures de prevenció i higiene en centres de treball, empreses de serveis i comerç minorista, actes religiosos, reunions i/o trobades familiars i de caràcter social, ús del transport públic, activitats culturals, d'espectacles públics, recreatives i esportives, activitats d'hoteleria i restauració, i activitats docents, de lleure infantil (incloses les extraescolars) i d'intervenció socioeducativa. Aquestes mesures tindran una durada de 15 dies i s'aplicaran a tots els municipis de la comarca.
Així mateix, cal respectar les mesures que, en el marc de les seves competències, hagin establert els respectius ajuntaments a cadascun dels municipis.
Finalment, es recorda la importància de limitar el contacte social, respectar les mesures higièniques i de prevenció individuals (distància, mans, mascareta) i limitar els desplaçaments i la mobilitat tant com sigui possible (i només per aquells casos previstos per la normativa de la Generalitat).

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda