Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / CONTINUA ACTIVAT EL PROTOCOL DE NETEJA DE LA NEU DELS VIALS I ESPAIS PÚBLICS DEL MUNICIPI DE PUIGCERDÀ.

CONTINUA ACTIVAT EL PROTOCOL DE NETEJA DE LA NEU DELS VIALS I ESPAIS PÚBLICS DEL MUNICIPI DE PUIGCERDÀ.

Us informem que, des d'aquest matí i durant el dia d'avui, continua activat el protocol de neteja de la neu dels vials i espais públics del municipi de Puigcerdà.

28/01/2019

En les tasques de neteja i retirada de la neu, així com tirar potassa, hi treballen la Brigada Municipal, sis empreses externes contractades per l’Ajuntament, els Bombers Voluntaris de Puigcerdà i la demarcació de Carreteres de l’Estat.  

Així mateix, s'han instal·lat contenidors amb potassa a la plaça Barcelona, passeig 10 d'Abril, plaça Cabrinetty, plaça de l'Estació, avinguda del Segre i carrer Pompeu Fabra (Incasòl).

Recordem com sempre la necessitat de portar els vehicles convenientment equipats, especialment pel que fa als pneumàtics, prudència en la mobilitat, evitar els desplaçaments innecessaris, estacionar correctament els vehicles als espais d’aparcament  (ja que els cotxes mal aparcats dificulten els treballs de les màquines llevaneus). De la mateixa manera, recordem la importància de col·laborar en la neteja de la neu de les entrades i fronts de façana dels domicilis i negocis particulars, així com la responsabilitat que tenen els particulars de retirar els caramells i candeles que es formin a les façanes.  

Podeu consultar la previsió meteorològica de Puigcerdà i Cerdanya pel cap de setmana i setmana vinent a través del facebook de l'Ajuntamnet de Puigcerdà i el Patronat de Turisme de Puigcerdà.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda