Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / NEVADA A PUIGCERDÀ - Dimecres 22/01/2020

NEVADA A PUIGCERDÀ - Dimecres 22/01/2020

L'Ajuntament de Puigcerdà activa tots els serveis de neteja de la neu i de tirar potassa mentre que malgrat l’activitat docent es pugui veure alterada al llarg de la jornada, els centres educatius de Puigcerdà romanen oberts

22/01/2020

Us informem que, davant de la nevada d’avui, s’han activat tots els serveis de neteja de la neu i de tirar potassa: la Brigada Municipal, diverses empreses externes contractades per l’Ajuntament, els Bombers de Puigcerdà i les màquines llevaneus de la demarcació de Carreteres de l’Estat.


Així mateix, us informem que, tot i que l’activitat docent es pugui veure alterada, els centres educatius de Puigcerdà romandran oberts (escoles Alfons I, Llums del Nord i Vedruna, Institut Pere Borrell, Llar d'Infants Municipal, Escola de Música Issi Fabra-Conservatori i Taller d’Arts Municipal). També s’ha mantingut el servei de transport escolar municipal.


Us recomanem, com sempre, prudència en la mobilitat, evitar els desplaçaments innecessaris, portar els vehicles convenientment equipats i estacionar els vehicles correctament a la via pública per facilitar els treballs de les màquines llevaneus.


Albert Piñeira i Brosel
Alcalde de Puigcerdà

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda