Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / DES D’AVUI L'ARXIU COMARCAL DE LA CERDANYA OBRE A LA CONSULTA PRESENCIAL

DES D’AVUI L'ARXIU COMARCAL DE LA CERDANYA OBRE A LA CONSULTA PRESENCIAL

Des d’avui 25 de maig, s’ha reobert l’Arxiu Històric Comarcal de la Cerdanya, a Puigcerdà, que oferirà el servei de consulta amb cita prèvia a través del correu electrònic accerdanya.cultura@gencat.cat i/o el telèfon 972 88 23 67.

25/05/2020

L’usuari haurà de comunicar, mitjançant aquests canals, i amb un mínim de 24 hores d’antelació, la sol·licitud d’accés a la consulta presencial, indicant el nom, la data, l'hora i la durada aproximada de la visita. Igualment, per facilitar la preparació de la consulta i en la mesura del possible, haurà de fer constar la documentació que vol consultar. Si els documents sol·licitats es troben en quarantena, l’Arxiu informarà d’aquesta circumstància.

L’Arxiu respondrà indicant el dia i hora en què es pot efectuar la consulta. L’horari d’obertura al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Hi haurà aforament limitat (6 persones màxim), es facilitaran guants, mascareta i gel hidroalcohòlic als usuaris i s’han establert tot un seguit de mesures de seguretat i salut.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda