Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / EL CASAL D’AVIS SANT DOMÈNEC DE PUIGCERDÀ ACULL EL DIA 1 DE JUNY UNA CAMPANYA ESPECIAL DE DONACIÓ DE SANG

EL CASAL D’AVIS SANT DOMÈNEC DE PUIGCERDÀ ACULL EL DIA 1 DE JUNY UNA CAMPANYA ESPECIAL DE DONACIÓ DE SANG

Cal que els donants reservin hora des del web www.donarsang.gencat.cat.

28/05/2020

Puigcerdà es sumarà el pròxim 1 de juny  al conjunt de municipis catalans que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies. La campanya de donació de sang es farà al Casal d’Avis Sant Domènec de 17 a 21 hores.

Cal que els donants reservin hora des del web www.donarsang.gencat.cat.

Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l’epidèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc. Amb la reducció dels contagis i malalts als hospitals s’han reactivat les operacions i tractaments ajornats durant els darrers dos mesos. Ara, la necessitat de 1.000 donacions de sang diàries a tot Catalunya pot ser fins i tot superior a causa de l’alta activitat transfusional.

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Igualment cal recordar, a més, que el coronavirus COVID-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda