Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / ELS BOMBERS DE PUIGCERDÀ, CREU DE SANT JORDI 2018

ELS BOMBERS DE PUIGCERDÀ, CREU DE SANT JORDI 2018

La Generalitat de Catalunya ha atorgat a l’Associació de Bombers Voluntaris de Puigcerdà la Creu de Sant Jordi, en un acte celebrat el passat dia 23 de juliol al Palau de la Música Catalana de Barcelona...

27/07/2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ELS BOMBERS DE PUIGCERDÀ, CREU DE SANT JORDI 2018

 

La Generalitat de Catalunya ha atorgat a l’Associació de Bombers Voluntaris de Puigcerdà la Creu de Sant Jordi, en un acte celebrat el passat dia 23 de juliol al Palau de la Música Catalana de Barcelona, durant el qual es van distingir 31 personalitats i 24 entitats. L’encarregat de recollir la Creu de Sant Jordi va ser en Joaquim Arenas, cap del Parc de Bombers de Puigcerdà. També va assistir a l’acte una delegació formada per diversos bombers del cos, l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, i el regidor de Mobilitat i Seguretat, Albert Casas.

La Creu de Sant Jordi és el màxim reconeixement que pot rebre una persona o entitat per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya.

L’Associació de Bombers Voluntaris de Puigcerdà es va constituir l’any 2000, tot i que la història del parc de bombers de Puigcerdà s’inicia al segle XIX, coincidint amb l’aparició dels primers cossos de bombers de Catalunya. La seva dedicació i el seu compromís amb Puigcerdà i amb la comarca de la Cerdanya demostren l’esperit solidari que distingeix aquest cos de salvament, format exclusivament per voluntaris.

Amb voluntat de servei col·lectiu, els Bombers de Puigcerdà han dut a terme un treball eficaç a favor de la seguretat ciutadana i la preservació del paisatge cerdà, i són una de les entitats més estimades, valorades i reconegudes de Puigcerdà.

Felicitats a tots els bombers i bomberes del parc de Puigcerdà per aquest merescudíssim guardó, i també un reconeixement per a tots aquells i aquelles que en el passat n’han format part. Aquest és un premi a tants i tants anys de voluntariat i de servei a Puigcerdà i a la Cerdanya.

Accions del document

arxivat sota:

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda