Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / ES CONSTITUEIX L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ. ALBERT PIÑEIRA, NOU ALCALDE DE PUIGCERDÀ

ES CONSTITUEIX L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ. ALBERT PIÑEIRA, NOU ALCALDE DE PUIGCERDÀ

Aquest dissabte 15 de juny de 2019 s’ha constituït a la Sala de Convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà el nou Ajuntament...

16/06/2019

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest dissabte 15 de juny de 2019 s’ha constituït a la Sala de Convencions del Museu  Cerdà de Puigcerdà el nou Ajuntament emanat de les eleccions municipals del passat dia 26 de maig.

Desprès de la presa de possessió del seu càrrec a l’inici de la sessió, els tretze regidors que conformen el Consistori han procedit a la votació del nou alcalde del municipi, reescollint a Albert Piñeira per majoria absoluta.

Posteriorment, el nou alcalde de Puigcerdà, ha rebut la vara de la mà del regidor de més edat, Domingo Mora.

En el torn obert de paraula, l’alcalde Albert Piñeira ha exposat el programa de govern per a la propera legislatura 2019-2023, i que ha agrupat en 9 capítols.

1. Urbanisme, espai públic i comunicacions
2. Medi ambient, sostenibilitat i zones verdes
3. Aparcaments, mobilitat i seguretat
4. Equipaments
5. Col·laboració publico-privada
6. Estat del benestar
7. Igualtat d’oportunitats i inclusió
8. Administració, finances i organització interna

9. Promoció econòmica, turística i comercial


A continuació l’alcalde de Puigcerdà també ha donat les gràcies per la confiança rebuda, ha agraït la feina i dedicació dels regidors sortints i ha desitjat sort i encerts als regidors entrants. Els portaveus dels altres grups municipals també han felicitat al nou alcalde i han dit que faran una oposició exigent i constructiva.

El nou consistori de Puigcerdà el conformen 9 regidors de Junts per Puigcerdà (Albert Piñeira, Pere Valiente, Carme Mas, Marta Rufiandis, Domingo Mora, Mar Quera, Pere Tor, Àlex Rubio i Alba Guirao) 3 d’Esquerra Republicana de Catalunya ( Joan Manel Serra, Roser Carré i Àngel Llobell) i 1 regidora del Partit Popular (Meritxell Forment).

Aquest serà el tercer mandat d’Albert Piñeira com a alcalde del municipi.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda