Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / FESTA DEL PATRÓ DELS BOMBERS DE PUIGCERDÀ

FESTA DEL PATRÓ DELS BOMBERS DE PUIGCERDÀ

08/03/2020

Aquest diumenge 8 de març va tenir lloc la Festa de Sant Joan de Déu, patró dels Bombers.  

Com és tradicional, els Bombers Voluntaris de Puigcerdà van celebrar la seva festa amb una missa a la capella de la Mare de Déu de Gràcia.

Posteriorment, va tenir lloc l’acte institucional al parc de bombers, on l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, i el regidor de Mobilitat i Seguretat, Pere Valiente, van lliurar les insígnies a les persones distingides enguany:

-       Lluís Expósito, insígnia d’or per 35 anys de pertinença al cos.

-       Joaquim Arenas i Jordi Mas, insígnia de plata per 25 anys.

-       Jordi Gassió, insígnia de bronze per 20 anys.

L’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, va agrair als bombers voluntaris la seva feina, i de manera particular la de les persones que aquest any van rebre una distinció per tants anys de servei. L’alcalde va destacar que els Bombers són una de les institucions més valorades, reconegudes i necessàries de Puigcerdà, alhora que va donar la benvinguda als quatre bombers que s’han incorporat recentment al parc i va remarcar la necessitat d’anar incorporant nous efectius que assegurin el relleu generacional i la continuïtat del parc.

Després de l’acte institucional, es va servir un aperitiu per a tots els assistents.

Així mateix, els familiars i veïns que es van desplaçar fins al parc, i particularment la canalla, van poder veure els vehicles amb què habitualment treballen els bombers.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda