Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / GASTROPIRINEUS 2020 - Sessions de cuina del dilluns 19 d'octubre al matí

GASTROPIRINEUS 2020 - Sessions de cuina del dilluns 19 d'octubre al matí

19/10/2020

  • “La cuina creativa en constant evolució” a càrrec dels germans Torres. Cocina Hermanos Torres (Barcelona).
  • “El Miramar als Pirineus. Cuina amb Estrella Damm" a càrrec de Paco Pérez. Restaurant Miramar (Llançà).
  • “De la Fonda d'Horta a la Torre del Remei” plats històrics i contemporanis de la cuina de Carles Gaig a càrrec de Carles Gaig. Restaurant Gaig - Hotel Torre del Remei (Bolvir).
Arran de les mesures sanitàries vigents, les jornades s'han de seguir de forma online, de manera que les ponències i sessions de cuina en directe, que tenen lloc a les instal·lacions del Museu Cerdà, es retransmetn en directe pel canal de Youtube "Gastroevents Online".
Més informació a www.gastropirineus.com.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda