Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / INSCRIPCIONS CRIBRATGE COVID19 A PUIGCERDÀ

INSCRIPCIONS CRIBRATGE COVID19 A PUIGCERDÀ

L’Ajuntament de Puigcerdà, l’Àrea Bàsica de Salut Cerdanya (Fundació Hospital de Puigcerdà), el Departament de Salut, els Serveis Territorials de Salut de l’Alt Pirineu i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) faran un cribratge de Covid19 a Puigcerdà dirigit a 4 col·lectius:

07/09/2020

 -       Persones de 18 a 40 anys que hagin pogut tenir exposicions de risc (no distància social, no mascareta, etc.)

-       Personal docent i personal d’administració i serveis dels centres educatius.

-       Personal del sector hostaleria (hotels, bars, restaurants, càmpings i altres tipus d’allotjaments turístics) i els seus familiars directes (sense límit d’edat).

-       Personal del sector comerç i els seus familiars directes (sense límit d’edat).

Les proves PCR es portaran a terme el dimecres 9 de setembre i el dimarts 15 de setembre, de 9.30 a 17.30 h, al Casal d’Avis Sant Domènec (passeig 10 d’Abril) de Puigcerdà.

Els interessats en participar en el cribratge us podeu inscriure a través del formulari que està disponible a la pàgina web de l’Ajuntament de Puigcerdà:

http://www.puigcerda.cat/ajuntament/cribratge-covid19

Pel que fa al personal docent i personal d’administració i serveis, les proves es realitzaran el dia 9 de setembre. En aquest cas, no us heu d’inscriure a través del web municipal, sinó a través de la direcció del vostre centre, i venir a la franja horària preassignada al vostre centre educatiu.

Si teniu algun dubte podeu adreçar la vostra consulta al mail comunicacio@puigcerda.cat i al telèfon del CAP de Puigcerdà 972880150.

Es preveu realitzar un màxim de 40 proves per cada franja de mitja hora, de manera que es podrien arribar a realitzar en total 1.280 proves.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda