Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ IMPULSA UN CONCURS FOTOGRÀFIC A LES XARXES SOCIALS PER FER AQUESTS DIES DE CONFINAMENT MÉS ENTRETINGUTS

L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ IMPULSA UN CONCURS FOTOGRÀFIC A LES XARXES SOCIALS PER FER AQUESTS DIES DE CONFINAMENT MÉS ENTRETINGUTS

Des de les xarxes socials de l’Ajuntament de Puigcerdà, Facebook i Instagram, s’ha impulsat un concurs fotogràfic per fer més entretinguts aquests dies de confinament.

03/04/2020

 “Jo em quedo a casa!” anima a tothom a compartir la seva experiència d’aquests dies a través de la fotografia.

El concurs s’ha dividit en tres categories segons la edat del participant: “I tu què fas a casa?” categoria infantil on es demana penjar una fotografia del nen o nena fent el que més li agrada des de casa: pintar, dibuixar, fes els deures, cantar, ballar... La segona categoria s’ha batejat amb el nom de “I tu com ho portes?” i està adreçada als joves, als què es demana que facin memes del confinament o demostrin els seus talents en general. La tercera categoria, la d’adults, porta el nom de  “I tu què veus?” i pretén crear una ruta turística virtual amb fotografies fetes des dels  balcons, finestres o des de qualsevol altre racó de casa, de manera que sense moure’ns puguem recordar els carrers del municipi què ara no podem recórrer.

Entre tots els participants, es sortejaran periòdicament diferents premis com ara entrades per concerts o teatre, regals, esdeveniments, experiències... tot allò que ara no podem fer amb els nostres éssers estimats.

Les fotografies s’han de penjar a les xarxes socials, etiquetant els perfils de l’ajuntament (@puigcerda_cat en el cas d’Instagram i @puigcerda.cat en el cas de Facebook) i acompanyant-les del hashtag #joemquedoacasapuigcerda. També es poden enviar al mail joemquedoacasa@puigcerda.cat.

Totes les fotografies rebudes s’aniran compartint periòdicament a les xarxes de l’ajuntament de Puigcerdà.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda