Sou a: Inici / Actualitat / Notes de premsa i comunicats / L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ REFARÀ AQUEST SETEMBRE EL CARRER DELS FERRERS

L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ REFARÀ AQUEST SETEMBRE EL CARRER DELS FERRERS

A partir del proper dilluns dia 16 de setembre es portaran a terme un seguit de treballs de remodelació i millora del carrer dels Ferrers, entre la plaça Barcelona i el passeig 10 d’Abril.

09/09/2019

L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ REFARÀ AQUEST SETEMBRE EL CARRER DELS FERRERS 

A partir del proper dilluns dia 16 de setembre es portaran a terme un seguit de treballs de remodelació i millora del carrer dels Ferrers, entre la plaça Barcelona i el passeig 10 d’Abril.

Aquests treballs, que s’allargaran unes tres setmanes, consistiran en el fressat i repavimentació del vial, obra civil i la substitució de la xarxa d’aigua, una de les poques que queden a Puigcerdà de fibrociment.

Aquesta obra s’emmarca en el pla d’actuacions que anualment es fa un cop passada la temporada d’estiu. En aquest sentit l’alcalde ha remarcat que aquest tipus de treballs “es solen concentrar tant a la primavera com a la tardor, èpoques que meteorològicament  permeten treballar a la via pública”, alhora que “al tractar-se també de temporades de baixa afluència turística, es busca minimitzar les molèsties que poden generar tant als veïns del municipi com als visitants”.

Aquesta inversió tindrà un cost de 40.200 €, els quals seran finançats íntegrament amb recursos propis de l’Ajuntament de Puigcerdà.

Mentre duri l’obra es produiran talls de circulació al carrer del Ferrers.

Accions del document

arxivat sota: ,

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda