Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ SIGNA UN CONVENI PER A LA CESSIÓ D’UN LOCAL ON LA FUNDACIÓ ADIS OBRIRÀ UNA AGROBOTIGA

L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ SIGNA UN CONVENI PER A LA CESSIÓ D’UN LOCAL ON LA FUNDACIÓ ADIS OBRIRÀ UNA AGROBOTIGA

L’Ajuntament de Puigcerdà i la Fundació Adis han signat aquest dijous 16 de maig un conveni pel qual l’Ajuntament cedeix de forma gratuïta a la Fundació...

20/05/2019

 


LAjuntament de Puigcerdà i la Fundació Adis han signat aquest dijous 16 de maig un conveni pel qual lAjuntament cedeix de forma gratuïta a la Fundació un local del carrer Solana de Puigcerdà i que lentitat destinarà al nou projecte d’integració social i laboral de les persones amb discapacitat, amb la creació duna Agrobotiga de productes km0.

El projecte “Incorporam, d’integració  laboral de les persones amb diversitat funcional, planteja diferents línies d'activitat econòmica com són un servei de distribucde publicitat, un de neteja, un altre de bugaderia o la creació daquesta Agrobotiga, un centre de distribuc i promoció del productes de km 0 de la comarca i que comptarà amb un 70% de treballadors contractats amb discapacitat.

El termini de cessió gratuïta del local on s’instal·larà lAgrobotiga, i que lajuntament té arrendat per 510 mensuals, és de 10 anys.

El projecte dadequació daquest nou espai compta amb un pressupost de 120.000 €,  dels quals 20.000 seran aportats per lAjuntament de Puigcerdà, 20.000 més per la resta dajuntaments de la comarca, 40.000 per la Diputació de Girona i 40.000 més de fons propis de la Fundació Adis i finançament privat.

La remodelac del local està prevista que comenci en breu per tal de que lAgrobotiga pugui obrir les seves portes a lagost.

 

Segons ha explicat lalcalde, Albert Piñeira, davant la necessitat social que suposa la integració laboral de les persones amb discapacitat, “la Fundació Adis ha creat el projecte Incorpora'm amb l'objectiu que les persones amb diversitat funcional puguin formar-se i integrar-se al mercat laboral i es puguin crear nous llocs de treball per a aquest col·lectiu.L’alcalde ha remarcat que un dels millors vehicles d’integració és precisament la incorporació al món laboral, i ha posat en valor que la Fundació Adis ha demostrat ser una entitat solvent, seriosa, eficaç, cap de tirar endavant els seus projectes, amb sensibilitat i que sempre hi és quan hi ha una necessitat social.

 

Rafa Villena, president de la Fundació Adis ,sha mostrat molt satisfet amb la signatura del conveni de cessió del local que permetrà materialitzar lAgrobotiga, alhora que ha destacat que “lobjectiu per aquest any del projecte Incorporam és poder incorporar al mercat laboral unes 20 persones amb discapacitat. Així mateix, el president de la Fundació Adis ha remarcat que des de lentitat volem que la gent ens contracti perquè oferim un servei dexcel·lència i de qualitat, i ha explicat que avui ja hi ha alguns serveis en marxa i persones contractades en el marc daquest projecte.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda