Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / L’AJUNTAMENT LLIURA PROP DE 6000 MASCARETES ALS RESIDENTS DE PUIGCERDÀ DURANT EL PRIMER DIA DE REPARTIMENT

L’AJUNTAMENT LLIURA PROP DE 6000 MASCARETES ALS RESIDENTS DE PUIGCERDÀ DURANT EL PRIMER DIA DE REPARTIMENT

L’Ajuntament de Puigcerdà ha iniciat aquest dimecres el repartiment de mascaretes gratuïtes per als residents al municipi, repartiment que es seguirà fent cada matí fins el dissabte 2 de maig (de 9 a 14 hores a la plaça Santa Maria).

29/04/2020

Prop de 900 famílies del municipi han recollit aquest primer dia les mascaretes, el que ha suposat gairebé 6.000 unitats, ja que a cada veí li són lliurades dues mascaretes i es permetia que una sola persona recollís les de tota la unitat familiar.

Per fer front a la demanda de mascaretes per a la ciutadania de Puigcerdà, l’Ajuntament ha adquirit 20.000 mascaretes.

Per recollir les mascaretes l’únic requisit és ser resident al municipi de Puigcerdà i es demana que les mascaretes d’una mateixa unitat familiar les reculli un sol membre de la família i, en la mesura del possible, evitar venir a recollir-les acompanyats d’infants, gent gran o de risc. Així mateix, també es recomana que algun membre de la unitat familiar reculli les mascaretes de la gent gran, persones vulnerables i dependents.  Igualment, es prega no venir a recollir mascaretes en cas de tenir algun dels símptomes relacionals amb la COVID19 (febre, tos, dificultat respiratòria...), seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries en el moment de sortir al carrer i guardar les distàncies de seguretat.

Aquesta acció se suma al repartiment de material sanitari i de protecció que des de l’inici de la pandèmia el Consistori ha fet i seguirà fent els propers dies a l’Àrea Bàsica de Salut-Primària, la Residència Sociosanitària de Puigcerdà, l’Hospital de Cerdanya, els serveis públics i essencials i les empreses, autònoms i treballadors del municipi.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda