Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / L’ESCOLA ALFONS I HA DONAT LA BENVINGUDA AQUEST DILLUNS A L’ESCAMOT DEL “HANDITOUR 2019”

L’ESCOLA ALFONS I HA DONAT LA BENVINGUDA AQUEST DILLUNS A L’ESCAMOT DEL “HANDITOUR 2019”

Desenes d’alumnes de l’escola Alfons I de Puigcerdà i l’alcalde, Albert Piñeira, han donat aquest dilluns a la tarda la benvinguda al Parc Shierbeck a l’escamot del “Handitour 2019”...

22/05/2019

 

 

Desenes d’alumnes de l’escola Alfons I de Puigcerdà i l’alcalde, Albert Piñeira,  han donat aquest dilluns a la tarda la benvinguda al Parc Shierbeck a l’escamot del “Handitour 2019”.

 

El Handitour és una marxa ciclista que té per objectiu la integració de les persones amb discapacitat física o psíquica, sensibilitzant la societat a través de trobades amb escolars.

 

El Handitour, que té una durada de tres dies, recorre els Pirineus Orientals des de la Cerdanya al Capcir, tot trobant-se amb alumnes de primària als quals transmet els seus valors d’integració i respecte vers les persones amb discapacitat.

 

En el cas de Puigcerdà, l’escamot s’ha trobat amb alumnes de primària de l’escola Alfons I, als quals no només es va educar en aquests valors, sinó que a més van tenir l’oportunitat de veure diferents tipus de bicicletes adaptades, ballar, cantar i fer lligams amb els participants del handitour.

 

L’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, va dirigir unes paraules als participants i escolars, als quals va agrair la tasca realitzada en favor de la integració de les persones amb diversitat funcional i va animar a seguir treballant en aquest sentit, alhora que va recordar als més menuts la importància de donar suport a aquelles persones que més ho necessiten per seguir avançant com a societat.

 

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda