Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / LA PENYA BARCELONISTA DE PUIGCERDÀ DONA 500 € PER A LA COMPRA DE MATERIAL SANITARI

LA PENYA BARCELONISTA DE PUIGCERDÀ DONA 500 € PER A LA COMPRA DE MATERIAL SANITARI

Amb motiu de la pandèmia provocada per la COVID19, la Penya Barcelonista de Puigcerdà ha fet un donatiu de 500 € per a la compra de material sanitari per als centres de salut i socials del municipi, a través del crowdfunding que s’ha organitzat aquests dies.

27/04/2020

Els diners donats s’utilitzaran per a la compra de mascaretes, guants, gel hidroalcohòlic, bates i equips de protecció per als nostres sanitaris.
Des de l’Ajuntament de Puigcerdà us agraïm aquest acte de generositat. Enguany no podrem celebrar la festa de la Penya Barcelonista de Puigcerdà el dia 1 de maig com era habitual, però segur que ens podrem trobar més endavant.
#puigcerda #puigcerdà #cerdanya #lacerdanya #materialsanitari #productessanitaris #personalsanitari #salut #coronavirus #covi̇d_19 #covid19 #covid #penyabarcelonista #penyabarcelonistapuigcerda #penyabarcelonistadepuigcerda #barça #ajuntamentpuigcerda #ajuntamentpuigcerdà #ajuntamentdepuigcerda #ajuntamentdepuigcerdà #fhpuigcerda #fhpuigcerdà #fundaciohospitaldepuigcerda #hospitalcerdanya #hospitaldecerdanya #residenciapuigcerda #residenciadepuigcerda @penyabarcelonistapuigcerda @hospicerdanya @fhpuigcerda

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda