Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / LLIURAMENT DE MATERIAL DE PROTECCIÓ I PRODUCTES SANITARIS A L'HOSPITAL DE CERDANYA, LA FUNDACIÓ HOSPITAL DE PUIGCERDÀ I ELS AUTÒNOMS I EMPRESES DEL MUNICIPI.

LLIURAMENT DE MATERIAL DE PROTECCIÓ I PRODUCTES SANITARIS A L'HOSPITAL DE CERDANYA, LA FUNDACIÓ HOSPITAL DE PUIGCERDÀ I ELS AUTÒNOMS I EMPRESES DEL MUNICIPI.

Durant aquesta setmana, l'Ajuntament de Puigcerdà ha lliurat mascaretes, bates, gel hidroalcohòlic, ulleres, monos de protecció i altre material a l'Hospital de Cerdanya, la Residència Sociosanitària de Puigcerdà i l'Àrea Bàsica de Salut de la Fundació Hospital de Puigcerdà

19/04/2020

També s'estan repartint mascaretes i gel hidroalcohòlic per als treballadors i treballadores del municipi, gràcies a la col.laboració dels voluntaris de Protecció Civil de Puigcerdà. 

 Es tracta de material comprat per l'Ajuntament de Puigcerdà i de donacions de Sorea, ebikers, Snow Factory i particulars. 

 Durant la propera setmana continuarà el lliurament de material tant per al personal sanitari com per als autònoms/es i empreses de Puigcerdà.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda