Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / MODIFICACIÓ QUOTES DE LA LLAR D’INFANTS, EL TALLER D’ARTS I EL CONSERVATORI I ESCOLA DE MÚSICA DE PUIGCERDÀ

MODIFICACIÓ QUOTES DE LA LLAR D’INFANTS, EL TALLER D’ARTS I EL CONSERVATORI I ESCOLA DE MÚSICA DE PUIGCERDÀ

La pandèmia de coronavirus (Covid-19) ha alterat el normal funcionament de la Llar d’Infants Municipal, del Taller d’Arts Municipal, de l’Escola de Música Issi Fabra i del Conservatori de Música dels Pirineus.

11/04/2020

Per això l’Ajuntament de Puigcerdà ha acordat eliminar temporalment les quotes de la Llar d’Infants Municipal i del Taller d’Arts Municipal.

 

A l’Escola de Música Issi Fabra s’ha acordat el retorn de mitja quota de març i una reducció del 75% per als alumnes que estan reben seguiment a distància i realitzant part de l’activitat, així com el no cobrament de quotes per a aquells alumnes que no estan realitzant cap tipus de formació.

 

I al Conservatori de Música dels Pirineus, on també s’està realitzant part de l’activitat i seguiment a distància, s’ha acordat el retorn de mitja quota de març i el cobrament d’una quota mensual reduïda a partir de l’1 d’abril.

 

En els casos en què l’Ajuntament de Puigcerdà hagi de fer el retorn de part de les quotes de març, aquest es farà sempre i quan l’usuari es trobi al corrent de pagament.

 

El pagament de les quotes íntegres es reprendrà quan es reprengui l’activitat amb plena normalitat.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda