Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / NOVES MESURES PER LA PREVENCIÓ DEL CORONAVIRUS (COVID-19)

NOVES MESURES PER LA PREVENCIÓ DEL CORONAVIRUS (COVID-19)

COMUNICAT DE l’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ EN RELACIÓ A LES NOVES MESURES ADOPTADES PER A LA PREVENCIÓ DEL CORONAVIRUS (COVID-19) EL 13 DE MARÇ DE 2020

13/03/2020

Davant la situació provocada pel coronavirus, i tenint en compte les indicacions donades des de l’autoritat sanitària i diversos departaments de la Generalitat de Catalunya i de l’Estat, us informem de les noves mesures que ha acordat l’Ajuntament de Puigcerdà, així com d’aquelles que s’han decidit des d’altres instàncies governamentals, institucions sanitàries i socials, entitats i sector privat:

 
1.- Es suspèn el mercat trimestral previst per al dissabte 14 de març i es suspèn el mercat setmanal del diumenge 15 de març.
 
2.- Es tanca l’Oficina de Turisme de Puigcerdà. Es farà només atenció telefònica (Tel. 972 880 542) en l’horari habitual d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16.30a 19 h, dissabtes de 10 a 13.30 h i de 17 a 20 h, i diumenge de 10 a 13.30 h).
 
3.- Es suspenen les activitats del Museu Cerdà.
 
4.- Per iniciativa dels propis centres, se suspèn l’activitat dels centres educatius i acadèmies del municipi de Puigcerdà següents: Acadèmia d’idiomes Lingo, Acadèmia System, Ensenyament Dolcet, Centre d’Estudis Puigcerdà Ensenyament, Escola de dansa i moviment Dansart Cerdanya, Espai Salut Gimnàs Carme i Centre de Suport Familiar 5 Sentits.
 
5.- Pel que fa als espais i activitats de gent gran, es tanca l’Espai Adis d’atenció a la gent gran.
 
6.- S’informa de la suspensió de les següents activitats previstes per als propers dies: Nit dels Cerdans, Jornades d’investigació artística en música dels Pirineus, activitats del Grup de Recerca de Cerdanya, activitats de l’Associació Universitària de Cerdanya, activitats d’Òmnium Cultural, el concert del dia 24/03/2020 a l’església, Concurs escolar de pintura del Museu Cerdà, Jornades de Turisme, Festa de la Primavera de la Colla Gegantera de Puigcerdà, funcions previstes del Grup de Teatre Jove de Bellver, conferència sobre meditació del dia 14/03/2020.
 
7.- Recordar que, com ja es va comunicar ahir, resten tancats els següents equipaments i serveis: Club Poliesportiu Puigcerdà, Centre de Dia de la Residència Sociosanitària, Biblioteca, Local de Joventut, Casal d’Avis Sant Domènec, Llar d’Infants, escoles Alfons I, Llums del Nord i Vedruna, Institut, UEC, Escola de Música/Conservatori, Taller d’Arts i Escola Oficial d’Idiomes. Es recorda també que estan suspeses les activitats organitzades per l’Ajuntament i es recomana a les entitats i associacions aplicar un criteri similar. També recordar la importància de seguir les directrius i recomanacions de salut i evitar els recintes tancats amb molta afluència de públic. Podeu consultar les mesures implementades el dia 12/03/2020 al següent enllaç:
 

 http://www.puigcerda.cat/ajuntament/actualitat/notespremsacomunicats/suspesa-lactivitat-dels-centres-educatius-de-puigcerda-per-evitar-lexpansio-del-coronavirus

 

Aquestes mesures excepcionals tenen com a objectiu principal contenir l'expansió del coronavirus, i s’aniran actualitzant en funció dels esdeveniments i les recomanacions de Salut.

 

Us anirem informant periòdicament a través dels canals oficials de l'Ajuntament de Puigcerdà.

 

Albert Piñeira i Brosel

Alcalde de Puigcerdà

Puigcerdà, 13 de març de 2020

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda