Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / NOVES MESURES PER LA PREVENCIÓ DEL CORONAVIRUS (COVID-19) DIVENDRES 13/03/2020 TARDA

NOVES MESURES PER LA PREVENCIÓ DEL CORONAVIRUS (COVID-19) DIVENDRES 13/03/2020 TARDA

COMUNICAT DE l’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ EN RELACIÓ A LES NOVES MESURES ADOPTADES PER A LA PREVENCIÓ DEL CORONAVIRUS (COVID-19) EL 13 DE MARÇ DE 2020 TARDA

13/03/2020

Davant la situació provocada pel coronavirus, i tenint en compte les indicacions donades des de l’autoritat sanitària i diversos departaments de la Generalitat de Catalunya i de l’Estat, us informem de les noves mesures que ha acordat l’Ajuntament de Puigcerdà, així com d’aquelles que s’han decidit des d’altres instàncies governamentals, institucions sanitàries i socials, entitats i sector privat:

 

1.- L’habilitació d’un servei d’atenció a les persones majors de 65 anys i/o persones amb mobilitat reduïda que no poden desplaçar-se per a l’adquisició de productes alimentaris, medicaments o altres productes de primera necessitat, servei que es prestarà mitjançant els següents telèfons: 609157511 (Creu Roja), 689293512 (Protecció Civil) i 608831160 (Policia Local, només en horari nocturn, de les 22 a les 8 h).
 
2.- La suspensió de totes les visites externes a la Residència Sociosanitària de Puigcerdà i la suspensió de nous ingressos. Per part de la Fundació Hospital de Puigcerdà, s’habilitarà un canal de comunicació telemàtic entre els residents i llurs familiars.
 
3.- El tancament del Museu Cerdà de Puigcerdà a partir del dia 13 de març de 2020.
 
4.- El tancament de l’Arxiu Històric Comarcal a partir del dia 14 de març de 2020.
 
5.- El tancament del centre ocupacional/Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Tallers de Cerdanya a partir del dia 14 de març de 2020.
 
6.- La prohibició d’accés a tots els centres educatius del municipi de Puigcerdà a tot el personal. Aquesta mesura afecta els següents centres educatius: Llar d'infants municipal, Escola Alfons I, Escola Llums del Nord, Escola Vedruna, Institut Pere Borrell, Unitat d'Escolarització Compartida (UEC), Escola Municipal de Música/Conservatori de Música dels Pirineus, Taller d'Arts Municipal i Escola Oficial d'Idiomes.
 
7.- La suspensió de les audicions de l’Escola Municipal de Música.
 
8.- S’habilita el següent canal d’informació web: www.puigcerda.cat/covid-19
 

La resta de mesures dictades durant el dia d’ahir i d’avui continuen vigents.

Aquestes mesures excepcionals tenen com a objectiu principal contenir l'expansió del coronavirus, i s’aniran actualitzant en funció dels esdeveniments i les recomanacions de Salut.

Us anirem informant periòdicament a través dels canals oficials de l'Ajuntament de Puigcerdà.

 

Albert Piñeira i Brosel

Alcalde de Puigcerdà

 

Puigcerdà, 13 de març de 2020

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda