Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / PASSEJADES I ESPORT - MUNICIPI DE PUIGCERDÀ

PASSEJADES I ESPORT - MUNICIPI DE PUIGCERDÀ

Amb la publicació del Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) del dia 27 de maig de 2020, i donat que Puigcerdà ja es troba en fase 2

28/05/2020

1. S'han eliminat les franjes horàries per a les passejades i per a la pràctica esportiva no professional a l'aire lliure, si bé cal respectar la franja dedicada als majors de 70 anys i persones vulnerables (de 10 a 12 h i de 19 a 20 h).

2. Les passejades i la pràctica esportiva no professional a l'aire lliure es pot fer en grups de màxim 15 persones. Recordem que cal seguir respectant la distància de seguretat entre persones.

3. S'elimina també la restricció existent en relació a què les passejades i la pràctica esportiva no professional a l'aire lliure es limitaven a dins del mateix municipi i a una sola vegada al dia. Ara no hi ha límit de vegades al dia ni tampoc límit de distàncies, sempre i quan ens mantinguem dins la nostra regió sanitària, que és l'Alt Pirineu i Aran (i que inclou les comarques de la Cerdanya, l'Alt Urgell, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Alta Ribagorça i la Vall d'Aran).

4. Les activitats de turisme actiu i de natura que es realitzin a través d'empreses registrades de turisme actiu poden ser en grups de màxim 20 persones, respectant les distàncies de seguretat i preferentment amb cita prèvia.

5. Pel que fa a les instal.lacions del Club Poliesportiu Puigcerdà, segueixen obertes les pistes de tennis i pàdel, i el proper dilluns 1 de juny està previst reobrir les piscines cobertes, amb reserva prèvia i una persona per cada carrer o zona de les piscines (excepte en el cas de grups familiars convivents a la piscina petita).

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda