Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / PRESENTACIÓ DE LA COLLA CASTELLERA DE CERDANYA

PRESENTACIÓ DE LA COLLA CASTELLERA DE CERDANYA

Aquest proper dilluns dia 10 de juny, la Colla Castellera de Cerdanya organitza la seva presentació oficial a la Vila de Puigcerdà.

04/06/2019

 PRESENTACIÓ DE LA COLLA CASTELLERA DE CERDANYA –PUIGCERDÀ 10 DE JUNY DE 2019

Aquest proper dilluns dia 10 de juny, la Colla Castellera de Cerdanya organitza la seva presentació oficial a la Vila de Puigcerdà.

Els integrants de la Colla parlaran de les seves activitats i objectius tècnics a curt termini, del seu bateig el proper 30de juny a Alp o la seva participació a la Setmana Cultural del Roser de Puigcerdà el 9 de juliol i a la Festa Major també de Puigcerdà el 21 de juliol entre altres activitats o la seva integració  a la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

La Colla Castellera de Cerdanya es planteja com un projecte comarcal, de fet serà la primera colla castellera  transfronterera, implicant tots els cerdans i sumant-se a l'activitat tradicional de la vall.

L'acte del dia 10 també servirà per presentar les camises de la Colla i la col·laboració d'aquesta amb l’Ajuntament de Puigcerdà, sent la primera vegada que es mostraran les camises en públic.

Lloc i format:

A les 17.45h La Colla, amb els músics, iniciarà a la plaça de Santa Maria un cercavila amb un toc casteller pel Carrer Major fins la plaça Cabrinetty. Un cop allà, a les 18.00h, prepararan un pilar caminat, per dirigir-se a la plaça de l'Ajuntament on tindrà lloc la presentació / roda de premsa.

A la presentació  intervenen els portaveus de la colla, en català i francès si és necessari, l’alcalde de Puigcerdà Albert Piñeira, l’alcalde d’Alp i president del Consell Comarcal Ramon Moliner i l'alcalde de Bellver Francesc Xavier Porta. En acabar torn de preguntes per als periodistes.

Finalment, la colla aixeca un pilar o un castell a la plaça de l’Ajuntament amb la vall de fons, i els assistents puguin veure l’activitat de la colla.

 

TOTS ELS ACTES ESTAN OBERTS A TOTS ELS PÚBLICS

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda