Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / PUIGCERDÀ ADJUDICA L’ÚLTIMA FASE DE LES OBRES DE LES NOVES DEPENDÈNCIES DE LA POLICIA LOCAL

PUIGCERDÀ ADJUDICA L’ÚLTIMA FASE DE LES OBRES DE LES NOVES DEPENDÈNCIES DE LA POLICIA LOCAL

L’Ajuntament de Puigcerdà ha adjudicat la darrera fase de les obres de les noves dependències de la Policia Local,...

24/12/2019

PUIGCERDÀ ADJUDICA L’ÚLTIMA FASE DE LES OBRES DE LES NOVES DEPENDÈNCIES DE LA POLICIA LOCAL 

L’Ajuntament de Puigcerdà ha adjudicat la darrera fase de les obres de les noves dependències de la Policia Local, que s’ubicaran als baixos de l’edifici de l’Hospital de Puigcerdà, a la plaça de Santa Maria.

Segons ha explicat l’alcalde, Albert Piñeira, “aquest és un projecte que s’ha anat allargant en el temps per diferents circumstàncies com són la modificació del projecte original, la fallida de la primera empresa adjudicatària o algunes licitacions que van quedar desertes”. 

Finalment, però, el Consistori ha pogut adjudicar les obres pendents, que començaran la segona quinzena de gener i s’allargaran durant tres mesos. D’aquesta manera, la Policia Local es podrà traslladar a les noves oficines abans de la temporada d’estiu del 2020.

L’alcalde ha destacat que el nou equipament de la Policia Local respondrà a “una demanda històrica del cos i que el Consistori comparteix”, alhora que “permetrà disposar d’espais d’atenció al públic, despatxos, sala de reunions, vestuaris per homes i dones, dutxes, armer, arxiu i en definitiva tot allò que necessiten unes dependències de la Policia Local modernes i del segle XXI”.

El pressupost per completar les obres d’aquestes noves dependències, incloent el mobiliari, serà de 180.000 €, finançats per l’Ajuntament de Puigcerdà. 

Per altra banda, el trasllat de la Policia Local permetrà completar la reordenació de la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament, destinant aquesta planta als serveis municipals que concentren el gruix de l’atenció al públic (Oficina d’Atenció Ciutadana, Servei de Recaptació i Oficina d’Habitatge) i garantint que siguin accessibles per a tothom. 

 

Comunicació i premsa

Tel. 972.88.06.50 ext. 32                                                                                                                                       627.745.617        comunicacio@puigcerda.cat                                                                                                                  Puigcerdà

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda