Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / Puigcerdà amplia els seus recursos per a la retirada de neu amb l’adquisició d’un Nissan Navara, una pala llevaneu i un saler per escampar potassa.

Puigcerdà amplia els seus recursos per a la retirada de neu amb l’adquisició d’un Nissan Navara, una pala llevaneu i un saler per escampar potassa.

Puigcerdà amplia els seus recursos per a la retirada de neu amb l’adquisició d’un Nissan Navara, una pala llevaneu i un saler per escampar potassa.

19/12/2019

 

 

L’Ajuntament de Puigcerdà renova aquesta temporada d’hivern part del seu equipament per a la retirada i neteja de neu amb l’adquisició d’una pick up Nissan Navara.

Igualment s’ha adquirit una fulla llevaneus Meyer model drive pro 6.8 STD OP SYS i un estenedor de potassa Meyer model Elite 4 B&S que es poden acoblar al Nissan Navara.


Gràcies a aquest nou vehicle i equipament, l’Ajuntament podrà realitzar les tasques de retirada i neteja de la neu amb més rapidesa i efectivitat, alhora que les dimensions del vehicle, permetran un accés més fàcil als diferents vials i carrers del municipi.


El preu del vehicle és de 25.029,81€ més IVA. No obstant, i gràcies a l’Acord de l’Ajuntament de Puigcerdà amb l’Associació Catalana de Municipis, mitjançant el Consorci Català pel Desenvolupament i dins el marc de mobilitat sostenible, el consistori ha pogut gaudir d’un descompte en el preu de compra de la pick up de 6.607,03€, de manera que el preu final del Nissan Navara és de 21.429€ més IVA i que són finançats amb fons propis de l’ajuntament de Puigcerdà.


Per altra banda el cost de la fulla llevaneus Meyer i de l’estenedor de potassa és de 17.317,52€ IVA inclòs. En aquest cas, la fulla i l’estenedor s’han finançat gràcies al capítol d’inversions de la subvenció d’actuacions municipals per a nevades de la Diputació de Girona de la convocatòria del 2019.


Igualment recordar que a principis d’aquest 2019 l’ajuntament també va adquirir un vehicle tot terreny M350H d'ús exclusiu per a la retirada de la neu i escampar potassa amb una capacitat de càrrega de 3.500 Kg amb motor de 75KW TDI de baixa emissió amb 7 connexions hidràuliques. Gràcies a les seves mides, aquest vehicle també permet un accés fàcil i ràpid als carrers de la Vila de Puigcerdà per a la retirada de la neu.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda