Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / PUIGCERDÀ CELEBRA EL CARNESTOLTES

PUIGCERDÀ CELEBRA EL CARNESTOLTES

La rua d’aquest 2020 ha estat protagonitzada pels alumnes de la Llar d’Infants, les escoles Alfons I i Llums del Nord i la Fundació Tallers de Cerdanya.

24/02/2020

Puigcerdà ha celebrat aquest divendres 21 de febrer la festa de Carnaval, que com és habitual ha estat protagonitzada pels nens i nenes de la Llar d’Infants Municipal, les escoles Alfons I i Llums del Nord i la Fundació Tallers de Cerdanya.


La festa s’ha iniciat a les 10 h del matí amb la tradicional rua pels carrers de Puigcerdà des de l’escola Alfons I. En passar per davant de l’Escola Municipal de Música Issi Fabra s’han sumat alguns nens i nenes de la Llar d’infants, i els de l’escola Llums del Nord s’han afegit a la plaça dels Herois.


Des d’allà, tota la comitiva, presidida pel Rei Carnestoltes, ha recorregut els carrers del centre històric per acabar a la plaça de l’Ajuntament, on els ha rebut l’alcalde de la vila, Albert Piñeira, i s’ha llegit el pregó de Carnestoltes.
Pel que fa a les disfresses que han lluït els nens i nenes, la Llar d’Infants ha fet un viatge a la selva, els alumnes de Llums del Nord s’han convertit en exploradors i exploradores, i entre els de l’escola Alfons I s’han pogut veure vaques, gats, dinosaures, cuiners, pintors, corredors de Fòrmula 1, pluja, artistes inspirats en el pintor Kandinsky, escuts dels pobles de Cerdanya, el joc del Candy Crush i “Charlots”.


A la tarda, l’Ajuntament ha convidat tots els nens i nenes de l’Alfons I, Llums del Nord i la Fundació Tallers de Cerdanya a diferents activitats: al gimnàs de l’escola Alfons I, els alumnes de P3, P4 i P5 han gaudit de l’espectacle de titelles “El gall Federic i la gallina Caterina” a càrrec de la companyia “Penjim penjam”, de 1r fins a 4t de primària i la Fundació Tallers s’han desplaçat al Casino Ceretà per veure un espectacle de màgia amb David el Mag, mentre que els de 5è i 6è han gaudit també de la màgia a la sala d’actes de l’Institut Pere Borrell, en aquest cas amb el mag Magnolo.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda