Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / PUIGCERDÀ INVERTEIX 65.000 € EN LA MILLORA DE DIVERSOS PARCS INFANTILS

PUIGCERDÀ INVERTEIX 65.000 € EN LA MILLORA DE DIVERSOS PARCS INFANTILS

L’Ajuntament de Puigcerdà està posant al dia diferents zones i parcs infantils del municipi i també s’han iniciat les obres del camí perimetral de l’estany.,

06/05/2019

 

L’Ajuntament de Puigcerdà està posant al dia diferents zones i parcs infantils del municipi, concretament al passeig 10 d’Abril, la plaça dels Herois, la ronda Joan Maragall, la plaça de l’Estació i la Closa de l’Àngel. 

 

 

Els treballs consisteixen en la substitució dels gronxadors malmesos, per tal de garantir-ne les condicions de seguretat, i en alguns casos també s’estan canviant els paviments. 

Algunes actuacions ja s’han executat, com per exemple la del passeig 10 d’Abril, i la resta s’aniran realitzant al llarg d’aquest mes. 

La inversió total serà de 65.000 €, que seran finançats per l’Ajuntament de Puigcerdà.

 Per altra banda, també s’han iniciat les obres del camí perimetral de l’estany. Se n’està executant el primer tram, entre el carrer Doctor Piguillem i l’entrada del parc Schierbeck que hi ha al davant de l’Escola Alfons I. 

En aquest cas, es refarà el paviment amb sauló, s’enjardinarà l’entorn, s’instal·larà nova il·luminació i s’aixecarà el mur situat davant l’Escola de Música Issi Fabra. Amb aquesta remodelació s’adequarà el camí per a les persones amb mobilitat reduïda, s’assegurarà que aquest sigui transitable durant tot l’any i s’embellirà l’entorn.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda