Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / RECOLLIDA DE SAMARRETES DE LA 8A CURSA DREAM RUNNERS PUIGCERDÀ

RECOLLIDA DE SAMARRETES DE LA 8A CURSA DREAM RUNNERS PUIGCERDÀ

Aquest divendres 14 d’agost, de 10 del matí a 8 de la tarda, es podran recollir a la plaça de Santa Maria de Puigcerdà les samarretes de la 8a Cursa Dream Runners Puigcerdà. A més a la parada també s’hi podran fer preinscripcions de forma presencial.

13/08/2020

Recordar que degut a les mesures de protecció́ per fer front a la COVID-19, en aquesta edició́, tant la cursa com la caminada seran VIRTUALS. Tindreu una setmana, del 15 al 22 d'agost, per triar lliurement un recorregut on córrer la cursa o fer la passejada, incloent el circuit tradicional de la Dream Runners Puigcerdà d'altres anys. També́ tindreu la possibilitat de penjar els vostres temps i compartir imatges, a través de la web www.tretzesports.com.

MÉS INFORMACIÓ A:
https://www.dreamrunners.org/iv-cursa-dream-runners-puigce…/

INSCRIPCIONS ONLINE
https://www.tretzesports.org/

*Tota la recaptació́ de la cursa es destinarà̀ a un projecte de suport a infants amb discapacitats greus de Costa d'Ivori, desenvolupat per l'ONG IPI-COOP, a la Fundació Hospital de Puigcerdà i a la compra de material de protecció per a la COVID-19.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda