Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / RENOVACIÓ DE VORERES I MILLORA DE L'ESPAI URBÀ DEL MUNICIPI DE PUIGCERDÀ

RENOVACIÓ DE VORERES I MILLORA DE L'ESPAI URBÀ DEL MUNICIPI DE PUIGCERDÀ

L'Ajuntament de Puigcerdà ha reprès els tràmits de contractació per a la renovació d'una part important de les voreres del municipi. El Consistori va iniciar el procés de licitació el dia 28 de febrer, però la suspensió dels terminis administratius amb la declaració de l'estat d'alarma, el passat 14 de març, va obligar a suspendre els tràmits en curs. Ara, l'aixecament parcial d'aquesta suspensió ha permès a l'Ajuntament reprendre el procediment de contractació.

23/05/2020

En concret, es tracta de 107 actuacions a voreres per millorar l'entorn urbà i, a la vegada, fer més accessibles els espais destinats a vianants, amb la supressió de barreres arquitectòniques i la creació d'itineraris adaptats.

El projecte l'han preparat els Serveis Tècnics Municipals, amb la col.laboració de la Fundació Adis pel que fa a la identificació de punts no accessibles.

Paral.lelament, la Brigada Municipal ja ha començat a executar diverses millores a l'espai públic, un cop represa l'activitat laboral amb normalitat. Està previst executar 67 accions en els següents àmbits: col.locació i renovació de papereres i mobiliari urbà, millora senyalització horitzontal, renovació i col.locació de senyals, substitució enllumenat malmès, plantació d'arbrat, sega de marges, actuacions a voreres, tapar forats, reforma diversos trams d'escales, treballs de pintura, refer murs, etc.

Aquests treballs s'intensificaran a partir de principis de juny, quan finalizi la posada al dia de les zones verdes públiques i s'adjudiquin els nous contractes de jardineria. Aquesta adjudicació, que també havia estat suspesa amb la declaració de l'estat d'alarma, permetrà alliberar hores de la Brigada per destinar-les a d'altres millores de l'espai públic.

També està previst externalitzar alguns treballs de renovació del paviment dels carrers i embelliment de rotondes.

Aquestes accions es desenvoluparan al llarg dels propers mesos als diferents barris i pobles del municipi.

RENOVACIÓ DE VORERES I MILLORA DE L'ESPAI URBÀ DEL MUNICIPI DE PUIGCERDÀ

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda