Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / REOBERTURA DE L’ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL DE PUIGCERDÀ

REOBERTURA DE L’ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL DE PUIGCERDÀ

L'Escola Bressol Municipal de Puigcerdà ha reobert les seves portes avui dilluns 1 de juny per poder oferir un servei d’acollida a les famílies que ho necessiten, segons marca la fase 2 del procés de desescalada. Queden exclosos d'aquest servei els alumnes de P0 per ordre expressa del Departament de Salut, al ser un grup molt vulnerable degut a la immaduresa del sistema immunitari.

01/06/2020

Recordar que, per tal de garantir la seguretat i salut de tots els usuaris i treballadores de l’Escola Bressol, s’han implementat un seguit de requisits que han de complir tant els nens i nenes com les educadores. Igualment, recordar que el Departament d’Educació ha reduït a 5 alumnes per aula la ràtio de les escoles bressol.

Pel que fa al funcionament concret de l’Escola Bressol, es mesurarà diàriament la febre a l’entrada del centre als infants i als seus acompanyants i a les educadores. També es faran un seguit de preguntes diàriament a les famílies seguint la guia d’actuació sanitària abans de deixar entrar l’infant al centre.

A partir d’avui, l’horari de l’Escola Bressol de Puigcerdà serà de 9 a 13 h i les entrades i sortides es faran per torns.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda