Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / REOBERTURA DE L’ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL DE PUIGCERDÀ A PARTIR DE L'1 DE JUNY

REOBERTURA DE L’ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL DE PUIGCERDÀ A PARTIR DE L'1 DE JUNY

Segons permet la fase 2 de desescalada, el pròxim 1 de juny l'Escola Bressol Municipal de Puigcerdà tornarà a obrir les seves portes per poder oferir un servei d’acollida a les famílies que ho necessitin.

28/05/2020

Per tal de garantir la seguretat i salut de tots els usuaris i treballadores de l’Escola Bressol, s’han implementat un seguit de requisits que han de complir tant els nens i nenes com les educadores: absència de simptomatologia compatible amb la COVID-19 o amb qualsevol altre quadre infecciós; no conviure o haver estat en contacte estret amb positiu confirmat o simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors i calendari de vacunació al dia.

Igualment, en cas que l’infant presenti una malaltia crònica d’elevada complexitat, es valorarà de manera conjunta la idoneïtat de reprendre l’activitat escolar.

Cal remarcar que el Departament d’Educació ha reduït a 5 alumnes per aula la ràtio de les escoles bressol, de manera que si hi ha més demanda d’infants que oferta d’espais habilitats, tindran prioritat obligatori els infants dels progenitors (matriculats abans del 12 de març 2020) els quals, per motius laborals i professionals, hagin de realitzar treball presencial.

Queden exclosos d'aquest servei els alumnes de P0 per ordre expressa del Departament de Salut al ser un grup molt vulnerable degut a la immaduresa del sistema immunitari.

Pel que fa al funcionament de l’Escola Bressol, es mesurarà diàriament la febre a l’entrada del centre als infants i als seus acompanyants i a les educadores. També es faran un seguit de preguntes diàriament a les famílies seguint la guia d’actuació sanitària abans de deixar entrar l’infant al centre.

L’horari de l’Escola Bressol de Puigcerdà serà de 9 a 13 h i les entrades i sortides es faran per torns.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda