Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / REPARTIMENT GRATUÏT DE MASCARETES ALS RESIDENTS DE PUIGCERDÀ

REPARTIMENT GRATUÏT DE MASCARETES ALS RESIDENTS DE PUIGCERDÀ

L’Ajuntament de Puigcerdà repartirà mascaretes gratuïtes per als residents al municipi de Puigcerdà el dimecres 29 d’abril, dijous 30 d’abril, divendres 1 de maig i dissabte 2 maig.

28/04/2020

LLOC: Plaça de Santa Maria.

HORARI: De 9h a 14h.

DIES: 29 i 30 d’abril i 1 i 2 de maig de 2020.

NOMBRE DE MASCARETES: Dues mascaretes per ciutadà.

REQUISITS: Ser resident al municipi de Puigcerdà.

INDICACIONS: Es demana que les mascaretes d’una mateixa unitat familiar les reculli un sol membre de la família i, en la mesura del possible, evitar venir a recollir-les acompanyats d’infants, gent gran o de risc. Així mateix, també es recomana que algun membre de la unitat familiar reculli les mascaretes de la gent gran, persones vulnerables i dependents.

Igualment, es prega no venir a recollir mascaretes en cas de tenir algun dels símptomes relacionals amb la COVID19 (febre, tos, dificultat respiratòria...), seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries en el moment de sortir al carrer i guardar les distàncies de seguretat.

Per fer front a la demanda de mascaretes per a la ciutadania de Puigcerdà, l’Ajuntament ha adquirit 20.000 mascaretes, que seran repartides de forma gratuïta entre els veïns i veïnes del municipi.

Aquesta acció se suma al repartiment de material sanitari i de protecció que des de l’inici de la pandèmia el Consistori està fent a l’Àrea Bàsica de Salut-Primària, la Residència Sociosanitària de Puigcerdà, l’Hospital de Cerdanya, els serveis públics i essencials i les empreses, autònoms i treballadors del municipi.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda