Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / Subvencions per a professionals i microempreses del sector turístic

Subvencions per a professionals i microempreses del sector turístic

Avui dia 15 d’abril s’han publicat al DOGC les bases reguladores i la convocatòria de subvencions per a professionals i microempreses del sector turístic de Catalunya afectats econòmicament per les conseqüències de la COVID-19.

15/04/2020

Bases reguladores

https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8112/1792088.pdf

Convocatòria de la línia de subvencions

https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8112/1792090.pdf

Informació principal:

- Les persones o entitats beneficiàries poden ser professionals autònoms i microempreses turístiques que desenvolupin la seva activitat en el sector turístic com ara establiments d’allotjament turístic, empreses turístiques de mediació, guies de turisme i altres expressament recollits a les bases.

Termini de presentació de les sol·licituds: comença el dia 16 d’abril i restarà obert fins a exhaurir el pressupost per a aquests conceptes.

El procediment de concessió és el de concurrència no competitiva, i les sol·licituds es resoldran per ordre cronològic de presentació, quan s'hagin efectuat les verificacions oportunes, i fins a exhaurir el pressupost.

La subvenció consistirà en una aportació única de 2.500 euros per persona beneficiària.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda