Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / MESURES PER LA PREVENCIÓ DEL CORONAVIRUS (COVID-19)

MESURES PER LA PREVENCIÓ DEL CORONAVIRUS (COVID-19)

COMUNICAT DE l’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ EN RELACIÓ A LES MESURES ADOPTADES PER A LA PREVENCIÓ DEL CORONAVIRUS (COVID-19)

12/03/2020

MESURES PER LA PREVENCIÓ DEL CORONAVIRUS (COVID-19)
Ajuntament de Puigcerdà

Davant la situació provocada pel coronavirus, i tenint en compte les indicacions donades des de l’autoritat sanitària i diversos departaments de la Generalitat de Catalunya i de l’Estat, us informem de les mesures que ha acordat l’Ajuntament de Puigcerdà, així com d’aquelles que s’han decidit des d’altres instàncies governamentals o institucions sanitàries i socials:

1- Se suspèn l’activitat de tots centres educatius del municipi a partir del divendres 13 de març de 2020. En el cas de Puigcerdà, aquesta mesura afecta a: Llar d'infants municipal, Escola Alfons I, Escola Llums del Nord, Escola Vedruna, Institut Pere Borrell, Unitat d'Escolarització Compartida (UEC), Escola Municipal de Música/Conservatori de Música dels Pirineus, Taller d'Arts Municipal i Escola Oficial d'Idiomes.
La suspensió afecta tant l'activitat docent, com les activitats extraescolars i les activitats complementàries que tenen lloc en els esmentats centres educatius. Pel que fa a l'Escola de Música/Conservatori, aquesta mesura ja s'ha implementat a partir del dia d'avui.
 
2- Pel que fa als espais i activitats de gent gran, es tancarà el Casal d’Avis Sant Domènec a partir del divendres 13 de març de 2020 i se suspenen les activitats del programa municipal d’Esport per a la Gent Gran.
 
3- A partir del divendres 13 de març de 2020, també romandran tancats el Local de Joventut i la Biblioteca Comtat de Cerdanya.
 
4- A partir del divendres 13 de març de 2020, romandran tancades les instal·lacions del Club Poliesportiu Puigcerdà.
 
5- A partir del dissabte 14 de març de 2020, romandrà tancat el Centre de Dia de la Residència Sociosanitària de Puigcerdà. Així mateix, ja s’està aplicant una limitació de les visites de familiars i personal extern a la Residència Sociosanitària de Puigcerdà, així com d’altres restriccions, en el marc de les mesures de protecció destinades a col·lectius especialment vulnerables.
 
6- Es recomana evitar els recintes tancats amb molta afluència i concentració de gent.
 
7- Se suspenen les activitats culturals, lúdiques, esportives i socials organitzades per l’Ajuntament de Puigcerdà, i es recomana a les entitats i associacions aplicar un criteri similar.
 
8- Es recorda a tota la ciutadania la importància de seguir totes les directrius i recomanacions que es vagin donant, especialment les de l’autoritat sanitària.
 

Aquestes mesures excepcionals tenen com a objectiu principal contenir l'expansió del coronavirus, i s’aniran actualitzant en funció dels esdeveniments i les recomanacions de Salut.

Us anirem informant periòdicament a través dels canals oficials de l'Ajuntament de Puigcerdà.

 

 Albert Piñeira i Brosel

Alcalde de Puigcerdà

Puigcerdà, 12 de març de 2020

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda