Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / TOT A PUNT PER A LA REOBERTURA DE LA BIBLIOTECA COMTAT DE CERDANYA

TOT A PUNT PER A LA REOBERTURA DE LA BIBLIOTECA COMTAT DE CERDANYA

Avui ha quedat tot preparat per a la reobertura, aquest dimarts 12 de maig, de la Biblioteca Comtat de Cerdanya

11/05/2020

A partir de demà la Biblioteca de Puigcerdà obrirà en l’horari habitual per oferir préstec a demanda i servei de devolucions. També s’atendrà via telèfon, mail i whatsapp.

S’han netejat i desinfectat els espais, instal·lat mampares protectores als mostradors, redefinit els circuits, delimitat l’espai que podran fer servir els usuaris (que de moment no tindran accés a la sala de lectura i a la col·lecció), posat les caixes per a la devolució de llibres i DVDs, instal·lat cartells informatius, col·locat gels hidroalcohòlics i mascaretes a l’entrada, i s’ha dotat el personal de la biblioteca dels equips de protecció necessaris (mascaretes, viseres i guants).

Els llibres que es retornin passaran una quarantena de 14 dies abans no s’integrin a la col·lecció i puguin tornar a ser cedits en préstec.

Així mateix, les mesures de prevenció més importants a seguir per part dels usuaris seran la distància social, l’ús de mascareta (es recomanarà el seu ús a tots els usuaris) i la desinfecció de mans.  

La Biblioteca Comtat de Cerdanya és un dels equipaments públics amb més usuaris del municipi, i realitza una funció cultural i social molt important. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Puigcerdà, s’ha considerat que, amb el pas del municipi a la fase 1, s’havia de reobrir.

Les mesures de seguretat i protecció seguiran els protocols que es dictin des del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona i la Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda