Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / VUIT CONCERTS AL FESTIVAL DE MÚSICA DE CERDANYA 2020

VUIT CONCERTS AL FESTIVAL DE MÚSICA DE CERDANYA 2020

El Festival de Música de Cerdanya 2020 programarà vuit concerts durant el mes d'agost, quatre a Puigcerdà i quatre a Llívia.

23/07/2020

Hi haurà quatre concerts simfònics, a càrrec de l'Orquestra Simfònica del Vallès, la GiOrquestra i l'orquestra Terrassa 48, centrats en la música de Beethoven, Mozart i Haydn. S'han programat dos concerts monogràfics de Beethoven, en ocasió del 250è aniversari del naixement del compositor, a l'entorn de la 3a i 5a simfonies, dues de les seves obres més conegudes.

També hi haurà quatre concerts centrats en d'altres gèneres musicals i la música actual: gospel i soul a Puigcerdà i bandes sonores i Cesk Freixas a Llívia.

Els concerts tindran lloc a les esglésies de Puigcerdà i Llívia (on s'ha reduït l'aforament, excepte els concerts de Scarlets & The Femme Soul Band (a la plaça del Call de Puigcerdà) i Cesk Freixas (a la pista de Sant Guillem de Llívia).

El festival l'organitzen conjuntament els ajuntaments de Puigcerdà i Llívia, amb el suport de la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, Joventuts Musicals de Cerdanya, Sorea i la Caixa.

Enguany, s'ha reduït significativament el pressupost del festival, i cada Ajuntament hi destinarà entre 30.000 i 35.000 €, que es finançaran a través de subvencions, patrocinis, venda d'entrades i Programa.cat, per tal que el festival no tingui pràcticament cost pels ajuntaments.

Les entrades es poden adquirir a les oficines de Turisme de Puigcerdà i Llívia i al web www.codetickets.com

 

Accions del document

arxivat sota: , ,

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda