Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / WELCOME SUMMER CERDANYA 2020

WELCOME SUMMER CERDANYA 2020

Empresariat Cerdanya promou el “WELCOME SUMMER CERDANYA 2020” pel proper 6 i 7 de juny

12/05/2020

Empresariat Cerdanya programa el WELCOME SUMMER CERDANYA amb l’objectiu de revitalitzar el turisme i l’activitat econòmica de la comarca amb activitats vivencials per fer amb família i amics. On el turista, el segon i el primer resident puguin col·laborar amb una iniciativa solidaria mentre realitzen la seva activitat en un entorn segur i amb totes les garanties sanitàries.

Fer una activitat, dormir en un hotel, assistir a una conferència, consumir en un restaurant o en altres establiments adherits al WELCOME SUMMER CERDANYA, i donant el tiquet del Túnel del Cadí, el participant podrà escollir que l’establiment li retorni l’import del tiquet del Túnel, o bé que l’establiment el dediqui a fer un donatiu per el import del tiquet a la Fundació Hospital de Puigcerdà.

S’arribi com s’arribi a la Cerdanya, o si es viu a la Comarca, tothom podrà participar de l’acció solidaria, ja que l’establiment on es realitzi l’activitat explicarà la campanya solidaria i facilitarà la donació.  

Les empreses del sector turístic porten moltes setmanes aturades per la pandèmia del covid-19. La reactivació del sector turístic és cabdal per una comarca com la Cerdanya on una de les principals fonts d’ingressos prové dels visitants a la Comarca.

La Cerdanya, per primera vegada, ha aconseguit la unió del tot el teixit empresarial turístic i no turístic. Aquesta aturada, ha permès reforçar la complicitat empresarial entre sectors productius generant i establint sinèrgies comercials, i anant totes les empreses en la mateixa direcció.

El WELCOME SUMMER CERDANYA 2020 és el resultat d’unir esforços per multiplicar resultats en aquests moments difícils per moltes persones i empreses, que permetrà animar de nou l’activitat econòmica amb la marca CERDANYA. 

Les dates previstes són el 6 i 7 de juny però sempre condicionades a les directrius estatals i dels estaments sanitaris locals (Fundació Hospital de Puigcerdà i Hospital Cerdanya). En cas d’haver-se de posposar es celebrarà l’últim cap de setmana de juny, 27 i 28/06.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda