Sou a: Inici / Actualitat / Noticies, notes de premsa i comunicats / WELCOME SUMMER CERDANYA 2020

WELCOME SUMMER CERDANYA 2020

L’Empresariat Cerdanya organitza els dies 27 i 28 de juny de 2020 el “WELCOME SUMMER CERDANYA 2020”, on tots els Municipis de la Cerdanya, més de 100 empreses i 10 sectors productius participen d’un cap de setmana ple d’activitats i bonificacions pel que vulgui viure “la Cerdanya”

23/06/2020

Serà un cap de setmana on ningú es quedarà sense cap activitat, amb una extensa agenda i amb un objectiu SOLIDARI. En cada activitat, cada pernoctació, cada àpat s’oferirà la possibilitat de bonificar-se d’un import o bé fer una donació a la Fundació Hospital de Puigcerdà i la Fundació Pública de Serveis Sant Roc de Bellver.

A Puigcerdà, per exemple, es podrà gaudir de descobertes amb segway, pàdel, rutes guiades amb buggy o amb quads, pujades i visites al Campanar de Santa Maria, presentacions literàries, jazz... a banda de la gastronomia o del comerç que també ofereix el municipi.

Tota la programació del cap de setmana, tant de Puigcerdà com de la resta de comarca es pot consultar a l’aparta “planifica’t” del web www.activitatsturistiquescerdanya.cat.

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda