Sou a: Inici / Actualitat / Noticies ple municipal / PLE DEL 17 D’AGOST DE 2018 – El Ple aprova el conveni de cessió en ús a Creu Roja Cerdanya de la primera planta del centre cívic del carrer Raval de les Monges i Raimon Ribas anuncia que deixa la seva acta de regidor.

PLE DEL 17 D’AGOST DE 2018 – El Ple aprova el conveni de cessió en ús a Creu Roja Cerdanya de la primera planta del centre cívic del carrer Raval de les Monges i Raimon Ribas anuncia que deixa la seva acta de regidor.

El Ple Municipal de Puigcerdà ha aprovat per majoria absoluta el Conveni per a la cessió en ús a Creu Roja Cerdanya de la 1a planta del Centre Cívic del carrer Raval de les Monges, 23 – carrer Rabadans, 4 de Puigcerdà.

18/08/2018

PLE DEL 17 D’AGOST DE 2018 – El Ple aprova el conveni de cessió en ús a Creu Roja Cerdanya de la primera planta del centre cívic del carrer Raval de les Monges i Raimon Ribas anuncia que deixa la seva acta de regidor.

El Ple Municipal de Puigcerdà ha aprovat per majoria absoluta el  Conveni per a la cessió en ús a Creu Roja Cerdanya de la 1a planta del Centre Cívic del carrer Raval de les Monges, 23 – carrer Rabadans, 4 de Puigcerdà.

Des de l’any 2011 Creu Roja Cerdanya té la seva seu social a l’edifici Casa Diumenge, espai que presenta barreres arquitectòniques que dificulten l’accés al local als seus usuaris. És per aquest motiu que el Consistori i l’ONG han acordat la cessió gratuïta de la primera planta del Centre Cívic de Puigcerdà, oferint a Creu Roja Cerdanya un nou local de 68,27m2 de superfície construïda i 56,40m2 de superfície útil, amb ascensor, i diferents espais que garantiran la privacitat dels seus usuaris.

El període de cessió estipulat pel conveni és de 10 anys prorrogables per 10 anys més addicionals.

Creu Roja Cerdanya és una ONG sense ànim de lucre que té com objectiu protegir la vida humana i la salut. La seva activitat al llarg dels anys ha adquirit reconeixement social i institucional, realitzant una tasca de gran arrelament en el panorama  social, principalment en l’àmbit de la integració de les persones amb risc d’exclusió social i dificultats econòmiques de la comarca.

Per altra banda, el Ple també ha aprovat provisionalment la proposta de modificació del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal, per tal de facilitar la instal·lació d' ascensors en edificis existents al terme municipal de Puigcerdà.

Entre els altres punts aprovats per majoria absoluta, destaca la proposta de revocació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Puigcerdà i el Consell Comarcal de Cerdanya per la licitació conjunta dels aprofitaments forestals per la venda directa a industria així com l’explotació i el transport d’aquests lots de fusta classificada,  l’ Aprovació definitiva del Compte General de l'exercici 2016 i  l’aprovació de la modificació d'Ordenança Fiscal número 20 reguladora de l'estacionament de vehicles de tracció mecànica en les vies públiques municipals, assenyalades amb zona blava i zona d'aparcaments soterrats.

El Regidor a l’oposició per ERC Raimon Ribas ha anunciat la seva renúncia a l’acta de regidor per motius personals, explicant que en aquests moments  li és inviable continuar essent regidor, remarcant que durant aquests anys en general hi ha hagut saber fer, cordialitat, respecte, tot desitjant molta sort a tots. Per la seva part l’alcalde Albert Piñeira ha agraït a Ribas el temps dedicat a l'Ajuntament de Puigcerdà, explicant que  tots ho intenten fer amb la millor voluntat e intenció possible dedicant una part del seu temps a treballar per la comunitat. Igualment l’alcalde li ha agraït els serveis prestats durant 3 anys i 2 mesos i que, evidentment la corporació també ho agraeix tan a nivell personal com a nivell professional.

Podeu consultar les actes dels plenaris al Portal de Transparència de l’Ajuntament de Puigcerdà

Accions del document

arxivat sota:

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda