Sou a: Inici / Actualitat / Noticies ple municipal / Ple Ordinari del 17 d'octubre de 2019

Ple Ordinari del 17 d'octubre de 2019

El Ple de l’Ajuntament de Puigcerdà sorteja els membres de meses per les eleccions a les Corts Generals del 10 de novembre de 2019.

18/10/2019

El Ple de l’Ajuntament de Puigcerdà s’ha reunit aquest 17 d’octubre de 2019 per procedir al sorteig de membres de meses per les eleccions a les Corts Generals del 10 de novembre de 2019. Mitjançant sorteig públic, s’han designat els presidents i vocals de cada mesa electoral, així com els suplents per a cada un dels membres de la mesa.

Per altra banda, el Ple ha aprovat el reglament regulador de la comunicació i notificació electrònica  a l’àmbit d’actuació de l’Ajuntament de Puigcerdà, així com una proposta de modificació de l’ordenança fiscal número 3 reguladora de l’import sobre construccions, instal·lacions i obres.

La Regidora de l’Oposició Meritxell Forment ha demanat el perquè no s’ha canviat la data de la Fira de Puigcerdà al coincidir amb les eleccions generals. L’alcalde ha explicat que el motiu per deixar la data marcada inicialment és que la fira ja estava organitzada amb els ramaders, de manera què només s’ha canviat la ubicació del col·legi electoral Alfons I per l’Institut, allunyant-lo així de la fira i donant-li un millor accés. Igualment l’alcalde ha afegit que moure la fira al següent cap de setmana també és inviable ja que es celebrarà a Puigcerdà el concurs Nacional del Cavall Pirinenc.

Per la seva part els regidors de l’oposició Joan Manel Serra i Angel Llobell han demanat l’estat de les borses de treball, els processos selectius i les contractacions, així com per la Policia Local i el fet de que hagin tingut que suprimir el torn de nit uns dies. L’Alcalde Albert Piñeira ha explicat que dels processos de neteja, brigada i policia local alguns ja estan finalitzats i altres en procés, remarcant que properament hi haurà l’oferta d’ocupació pública. Pel què fa al cas concret de la Policia Local, l’alcalde ha explicat que han coincidit quatre baixes i vacances i què aquest és el motiu perquè dues setmanes no s’ha pogut cobrir el servei de nit.

Accions del document

arxivat sota:

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda