Sou a: Inici / Àrees i projectes de govern / Educació / Ajuts-Subvencions

Ajuts-subvencions

AJUDES ESCOLARS PER AL CURS 2018 / 2019 PELS ALUMNES DE PUIGCERDÀ 

En el marc del programa de subvencions a l’ensenyament de l’Ajuntament de Puigcerdà, el Consistori ha aprovat un curs més, concedir una ajuda per a  llibres i/o material escolar per als alumnes empadronats a Puigcerdà i que cursin els seus estudis a algun dels centres del municipi.

Aquestes ajudes beneficien totes les etapes escolars, des de la Llar d’Infants fins a els estudis post obligatoris que s’imparteixen al municipi.

El xecs es lliuraran els dies 8, 9 i 10 d’abril a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Puigcerdà de 8.30h a 14.00h.

En el cas dels alumnes de la Llar d’Infants Municipal i de la Llar d’Infants de l’Escola Vedruna, aquesta ajuda és de 100€ per infant i curs. Per ésser beneficiari de la subvenció cal estar al corrent del pagament de totes les quotes de les llars d’infants i que els nens portin almenys 3mesos seguits matriculats al centre.En el cas d’aquells nens i nenes que no portin encara tres mesos matriculats, el lliurament del xec es farà efectiu transcorreguts aquests tres mesos.

Pel que fa als estudiants d’educació infantil (p3, p4 i p5), ESO, Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mitjà, Programes de Formació i Inserció i alumnes de la UEC, aquesta ajuda és de 30€.

Per ser-ne beneficiari cal complir simultàniament tres requisits: el primer estar escolaritzat a un centre d’ensenyament del municipi de Puigcerdà; el segon figurar com a inscrits al padró municipal d’habitants de Puigcerdà; i el tercer no tenir deutes pendents amb el centre educatiu derivats de l’adquisició de llibres, material escolar o participació en les activitats organitzades pel centre. En cas de que la família tingui aquest deute amb el centre, l’Ajuntament lliurarà l’import de la subvenció directament a l’escola o institut a compte de l’esmentat deute. Si l’import del deute fos inferior a 30€, l’import restant es lliuraria als beneficiaris.

Recordar que els alumnes d’educació primària ja van rebre l’ajuda per a  llibres i/o material escolar la passada tardor. 

Puigcerdà, 5 d’abril de 2019


SUBVENCIONS EXCLOSES DE CONCURRÈNCIA PÚBLICA

 

SUBVENCIONS NOMINATIVES

 

CONCESSIÓ DIRECTA DE SUBVENCIONS

 

DOCUMENTACIÓ COMPLEMENTÀRIA O REQUERIDA

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda